Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

smutny_kojot +456

Wstaje się rano w ciemności lub półmroku. Mózg zalany adenozyną, prolaktyną i kortyzol wywalony w kosmos.
Wychodzisz, a tam szaro i tabuny ludzi ze skwaszonymi minami i podkrążonymi oczami. Wypalonych, zalanych stresem, złamanych w pędzie na kołowrotku.
Za kierownicą wściekli kierowcy w korkach. Auta rozchlapują brązowe kałuże. Jakiejkolwiek drogi do roboty nie wybierzesz będzie źle. Jedziesz autobusem bo autem za długo, na rower za zimno. W środku musisz stać i trzymać się czegoś bo autobus zatłoczony.
Przyjeżdżasz do pracy, a tam karne laski gwiazdy po europeistyce i marketingu już od 7:20 siedzą, wstały o 4 rano, żeby sie uczesać, pomalować podkrążone oczy o 18:47 wyjdą, lataja nakręcone i gadają o ASAPACH. Ty jesteś na wylocie, bo nie masz z numi szans, bo nie masz siły se wypruwać żył za 8000 brutto po 10 h dziennie z dojazdami 12.
Wracasz autobusem to musisz wysiąść dwa przystanki wcześniej bo do Biedry trzeba zajść jeszcze. Wchodzisz a tam kolejki. Potem wracasz na przystanek i czekasz. O 19 jesteś na chacie i wrzucasz makaron do garnka z wodą gotujesz i zalewasz pomidorami z puszki bo nie masz siły miesa smażyć.
Potem padasz na ryj o 19, a nagle jacyś studenci z innej klatki włączają muzykę na full. Idziesz i się kłócisz, a porem wracasz spać, ale ktoś ryczy za oknem w nocy. Przewracasz się i myslisz jak to weekend se odbijesz.
Przychodzi wymęczony, upragniony weekend i jesteś tak wyprany, że jednak nigdzie nie idziesz, bo chcesz 1 dzień poleżeć.
Na koniec miesiąca przychodzi wypłata i cyk 3 k na ratkę kredytu zabierają za piękny kurnik w top 5.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #pracbaza #korposwiat
Chyba ze hybryda to patrz wyżej.
@yrrotnuu: to samo tylko zamiast "laski gwiazdy po europeistyce i marketingu już od 7:20 siedzą, wstały o 4 rano, żeby sie uczesać, pomalować" będzie Seba po wyroku i Mariusz po gimnazjum
@MakiawelicznyAltruista: doubt. Nie ma w tym grama przemyśleń, to przecież refren, który w kółko sam sobie odtwarzasz. Prywatny Dzień Świstaka. Fiksacja. Toksyna, którą non stop pchasz na wykop.
jak idziesz w top5 do roboty to pierwsze co Ci się rzuca w oczy to ze ludzie chodzą jakby krechę fety do nocha przypi3rdalali na starcie dnia. wpi3rdalaja się na Twój pas na centymetry, jeżdżą szybko, dynamicznie, ciagle gdzieś dzwonią, cos pi3rdola, na zestawie słuchawkowym, w międzyczasie jeszcze zdążą po kawkę podjechać i kliknąć
źródło: 1000000915
Pobierz@MakiawelicznyAltruista: przestań mi się wpychać w feed z tymi samymi bzdurami w kółko, to nie będę miała co komentować ¯\(ツ)/¯