Wpis z mikrobloga

Tak sobie jeszcze wrócę do minionego weekendu, bo na wizji tego nie było i nie wiem jak w tv było słychać doping na meczu Hump - Rataj, ale Brzezinski mówił po meczu z pełną powagą i wrażeniem, że to był najlepszy i najgłośniejszy doping jaki słyszał odkąd pracuje dla PDC przez 7 lat. Szkoda, że mamy tak mało Polaków na poziomie (czyli dwóch), to PDC by nas bardziej doceniło ale i tak trzeba się cieszyć z tego Turka bo to epokowe wydarzenie i oby publika na następnych już dorównywała somsiadom czy innym w meczach gdzie nie grają lokalni reprezentanci. Chociaż i tak nie ogarniam, że takie Węgry mają od paru lat a my dopiero teraz. XD

#dart
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@avirant: Hump w sumie szczerze i moim zdaniem całkiem trafnie podsumował publikę. Jest dobrze, jedynie jak grasz z Polakiem, a zwłaszcza Krzychem to rywal ma ciężko. Ale w takiej widowni zawsze się znajdzie kilku alkusów, którzy będą gwizdać, więc moim zdaniem to się nie zmieni
  • Odpowiedz
Szkoda, że mamy tak mało Polaków na poziomie (czyli dwóch),

@avirant: Może i dobrze, że tylko dwóch, nie mogłem z żenady od tych cieszynek przy każdym nietrafionym dablu gdy grali nasi (np. Hump-Rataj), możliwe że Rataj przez to też się spalił w środku (°°
  • Odpowiedz
  • 1
@dakas: @stellan Znaczy ja nie miałem na myśli buczenia na rywala Polaka, tylko żeby doping był mocniejszy po prostu ale pozytywny, Hump ogarnięty też się zgadzam z jego wypowiedzią i fajnie, że publika mu wczoraj oddała. Na plus to, że mamy własne przyśpiewki i klasyki, a nie lecimy w większości tych przeruchanych przyśpiewek w kółko co w innych krajach.

Ale jestem ostatnią osoba do krytyki, bo część meczów siedziałem
  • Odpowiedz
@avirant: mecz Rataja to jedne z lepszych emocji jakie mialem od dawna. Piekna sprawa. Final tez zajebisty, jednak zobaczyc 9 lotke na zywo i te emocje po trafieniu, cos pieknego.

Buczenie tez mi sie nie podobalo, w zasadzie zawsze to mi sie nie podoba, nawet jak dotycxy zawodnika, ktorego nie lubie ale z tym sie nie wygra, zawsze trafi sie jakies grono o------------e trzode. Imho, biorac pod uwage ze mamy
  • Odpowiedz
PDC by nas bardziej doceniło

@avirant: Oni tam teraz sobie podliczą jak wyszli na tej imprezie finansowo,jak będzie dobrze to mysle że będzie więcej niż 1 ET w Polsce może nie za rok ale za dwa, ale jak nie będzie dla nich zysku takiego jak mają na turkach w DE to nie będą u nas nic rozwijać imo
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@kocham-pati-3: W sobotę wieczorem i wczoraj wieczorem na pewno był komplet, kolejki po alko itp. też ogromne, więc zależy jak było na tych mniej prestiżowych sesjach, no ale u somsiadów też w piątki po południu jest stypa i pustki.
  • Odpowiedz