Aktywne Wpisy

MonazoPL +72
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +162

Ciekawe czy dalej #konfitura będzie chętny by kręcić z nim filmiki.
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: sdfgdfgdfg
Pobierz@HubertOlkowski: swietnie pokazałeś o co chodziło koledze. On napisał długi, mądry i wyważony post, ty widocznie albo nie przeczytałeś albo przeczytałeś ale nie zrozumiałeś i napisałeś coś totalnie niezwiązanego z tym postem.
@zonecom: kurde szkoda tylko, ze kierowcy jeżdżąc jak idioci dają im materiał do nagrywania co? Gdyby tylko istniał jakiś sposób na pozbycie się Konfitury i Samochodozy
@HubertOlkowski: na pogodę, muzykę i dojazd pod miejsce/na parking obok też?
Czy piszesz to teraz z jakiegoś autobusu przesiadki z tramwaju/metra stercząc w ścisku obok menela lub spoconego janusza?
Pierdzielisz głupoty bez sensu i uzywasz argumentu - bo tam smierdzi i jest obrzydliwie, z pogardą dla tych którzy to wybierają (a gdyby nie to jeszcze bardziej byś sie po wawce męczył).
P.S zbiorkom
I potem pewnego razu ktoś przejezdza babcie cofając albo wbija się w ludzi na przystanku bo jechał za szybko (kojarzysz wypadek na grochowskiej przy placu szembeka? ja tak) bo kurde, skoro jechal 60 i było okej to moze i 70 da radę?
I potem po chodniku
@HubertOlkowski: zajebiście ale ja szanuję swój czas i wygodę. Ja wiem, że nowoczesny, biodegradowalny eko europejczyk, to może jeździć nawet wagonem bydlęcym z 3 przesiadkami, ale potem człowiek się przyzwyczaja do komfortu.