Wpis z mikrobloga

#samochodoza robi dobrą robotę ale nie ma co ukrywać, że chłop często zachowuje się jak czubek i prowokuje kierowców swoim zachowaniem. Dzięki reakcjom sprowokowanych kierowców ma wyświetlenia więc myślę, że uczciwie by było gdyby nagrał swoją reakcje na prowokacje kierowcy, który przewiózł go na masce ;)
Ciekawe czy dalej #konfitura będzie chętny by kręcić z nim filmiki.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@breskali: Ten typ - koleś z zaburzeniami psychicznymi przy okazji idol wykopu - robi to tylko i wyłącznie dla wyświetleń. Tamten konfitura to samo. Obaj prowokują jak mogą. Za cel wybrali sobie Warszawę - miasto na maksa obciążone ruchem, gdzie trzeba się wykazać odrobiną wyrozumiałości, i to wszyscy wobec wszystkich, kierowcy wobec komunikacji miejskiej, bo nie zdąży zjechać na światłach ze skrzyżowania, wobec tramwajów bo zablokują rondo, wobec rowerzystów, bo
  • Odpowiedz
@HubertOlkowski: Wiesz że dojazd do pracy zbiorkomem przez całe miasto zajmuje mi 1,5-2h h a autem 30 min, że w ramach pracy jeżdżę po całym mieście i okolicach i załatwiam różne sprawy, oraz że 25 lat przejeździłem po Warszawie komunikacją miejską bo nie miałem alternatywy i już nie mam ochoty?
  • Odpowiedz
@zonecom: fascynujące. Masz auto. Zatem, parkuj zgodnie z przepisami albo wracaj do zbiorkomu. A jak uważasz że niektóre przepisy można nagnusc a inne nie, to zrób taką listę i niech sejm to uchwali. Bo ja bym np chciał moc wywalać śmieci na ulicę, szkoda mi szukać kosza. Ktoś to i tak potem sprzątnie, nie?
  • Odpowiedz
  • 4
@zonecom: jeszcze trochę wyrozumiałości dla r---------h chodników by się przydało, ale na to też trzeba mieć ochotę
  • Odpowiedz
wiesz że za dwie stowy masz unlimited pass na zbiórkom?

@HubertOlkowski: swietnie pokazałeś o co chodziło koledze. On napisał długi, mądry i wyważony post, ty widocznie albo nie przeczytałeś albo przeczytałeś ale nie zrozumiałeś i napisałeś coś totalnie niezwiązanego z tym postem.
  • Odpowiedz
robi to tylko i wyłącznie dla wyświetleń. Tamten konfitura to samo.

@zonecom: kurde szkoda tylko, ze kierowcy jeżdżąc jak idioci dają im materiał do nagrywania co? Gdyby tylko istniał jakiś sposób na pozbycie się Konfitury i Samochodozy
  • Odpowiedz
wiesz że za dwie stowy masz unlimited pass na zbiórkom?

@HubertOlkowski: na pogodę, muzykę i dojazd pod miejsce/na parking obok też?
Czy piszesz to teraz z jakiegoś autobusu przesiadki z tramwaju/metra stercząc w ścisku obok menela lub spoconego janusza?
  • Odpowiedz
@tellet: Uuu, zapomniał wół jak uczniem był? Jak masz coś pilnego i szkoda ci miejsca na parking, wez se ubera. Jak nie to po to są apki, zeby zobaczyć gdzie blisko miejsca gdzie dojedziesz jest parking.
Pierdzielisz głupoty bez sensu i uzywasz argumentu - bo tam smierdzi i jest obrzydliwie, z pogardą dla tych którzy to wybierają (a gdyby nie to jeszcze bardziej byś sie po wawce męczył).
P.S zbiorkom
  • Odpowiedz
@gaz_wieprzowy: No, swietny wpis. Ogólnie streeszczę ci go - przepisy są dla leszczy i nie nalezy sie ich sluchać, wazne zeby nie było wypadków.
I potem pewnego razu ktoś przejezdza babcie cofając albo wbija się w ludzi na przystanku bo jechał za szybko (kojarzysz wypadek na grochowskiej przy placu szembeka? ja tak) bo kurde, skoro jechal 60 i było okej to moze i 70 da radę?
I potem po chodniku
  • Odpowiedz
zbiorkom dowiezie cię w miarę wszędzie w ramach Wawy, polecam sprawdzić.

@HubertOlkowski: zajebiście ale ja szanuję swój czas i wygodę. Ja wiem, że nowoczesny, biodegradowalny eko europejczyk, to może jeździć nawet wagonem bydlęcym z 3 przesiadkami, ale potem człowiek się przyzwyczaja do komfortu.

Jak masz coś pilnego i szkoda ci miejsca na parking, wez se
  • Odpowiedz
@zonecom: piszesz ze prowokuja jak moga! xD stoi chlop na chodniku i prowokuje kierowce ktorego tam wogole nie powinno byc. Ten Galinski to faktycznie troche psychol, ale cos zrobic? mi jeszcze nikt nie nakleil naklejki z karnym kutasem, ani nie wyskakiwal przed maska. Wiesz dlaczego? a no dlatego ze przestrzegam przepisow. Wymowki ze nie ma gdzie parkowac w warszawie, i parkuja na zieleni i jezdza po chodnikach, jest mega z-----e.
  • Odpowiedz