Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
Ogólnie mam wrażenie, że nawałnica, jaką zaserwowały feminoidy gonciarzowi miała skutkować ty, że w końcu #gonciarz podda sie I wyloguje z tego świata. Pierwszy rąk potężny vlog Na polskim rynku sprowadzony do zera. Odebrano mu spokój, firmę, dobre imię, szansę na obronę. Miło widzieć, że nie dał za wygraną i walczy z całą tą machiną.

#krakow
źródło: 1000001958
PobierzSam lobbowałem za wprowadzeniem zakazu palenia węglem Krk (kominki to już inna kwestia, ale mniejsza z tym na te chwilę). Dzisiaj jestem zadowolony z efektu bo da
Co nie zmienia faktu, że ci kretyni niszczący znaki drogowe powinni się w końcu doigrać. I jeszcze robią to przy aprobacie różnych 'influencerów' i 'mediów' opłacalnych przez wiadomo kogo.
No jednak wg przepisów strefa nadal obowiązuje.
@I-____-I: Żyjemy w kraju debili.
Znaki są zniszczone od pierwszego dnia. Ta "heroiczna" walka dała jedynie zarobek producentowi znaków. I władze miasta dalej żyłyby szczęsliwie gdyby nie jakiś mądrzejszy, który ogarnął, że ta "walka" jest chujwa warta i trzeba zrobić coś co realnie ma wpływ. No i zaczęto zbierać podpisy pod referendum. I nagle pojawiły się pomysły do zmian funkcjonowania
@I-____-I: zajebiście walczą, że z podaktów zapłacą za naprawę. Miasto najwyżej nie wyremontuje jakiegoś chodnika, albo nie posadzi drzewek.
Kolejne wielkie zwycięstwo prawicy.