Aktywne Wpisy

jmuhha +3
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Elev +125
źródło: 1000003468
Pobierz

Najlepiej sprzedawać na grupie dla fanów czy sympatyków danej marki czy modelu.
Tylko na grupach jak np. Napiszesz jakie bolączki auta ogarnąłeś to prędzej ktoś doceni
xD
Oni od kupujących z OtoMoto czy OLX różnią się tylko tym, że są święcie przekonani o perfekcyjnej znajomości danego modelu. Jeśli chcą kupić, to wytkną wszystko i zaproponują ułamek ceny wyjściowej. Jak chcą sprzedać, to mają perełkę, wiedzą co sprzedają i dlatego cena ma przebitkę 50 procent.
To ja chyba będę swoim autem jeździł do jego końca lub mojego xD
@blunch: @Famine @PiotrFr @NuklearnySzpadel @WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli @costamtenteges
Już kilka razy pisałem jak skutecznie sprzedać auto przez Internet. To wbrew pozorom bardzo proste, trzeba tylko mieć psychologiczne podejście wykorzystujące między
Nie sprawdzałem, ale wierzę że tak jest xD
Przecież nie od dziś wiadomo, że najważniejszym czynnikiem wpływającym na cenę aut używanych w PL jest przebieg. Auto powyżej 200k już ma znacząco niższą cenę od średniej, a co dopiero jak ma 400k - czego się spodziewałeś?
Można się oburzać że patrzenie na sam przebieg jest głupie itp -
@blunch: z takim nalotem to w polsce auto jest praktycznie nie sprzedawalne, niezależnie od stanu.
Ja zazwyczaj sprzedaję fury jak mają ~100k to bardzo sprawnie idzie, zazwyczaj pierwszy kupujący je bierze, bez zbędnego ględzenia, bo wie, że za nim się kolejka ustawia.
Ty kupujesz np nowe opony, ja np sprzedaje i zostawiam stare zimówki które są już do wymiany.
Nigdy Ci się nie zwróci taki wkład, że nowe to czy tamto. a tak zrobiłeś komuś samochód. Jeszcze o bombonierce z kwiatami zapomniałeś po podpisaniu umowy.
czyli sprzedałeś za 17k, władowałeś z 10k w naprawy dla nowego właściciela i