Aktywne Wpisy

baemaj +69
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Chce taka sukienke. Znajdzcie mi ją ale bez poliestru
źródło: 1000040655
Pobierz

Dla mężczyzn sznur.
#depresja
źródło: 1000005074
Pobierzźródło: Najnowszy plakat
Pobierzźródło: 13437-24080-5.-edycja-kampanii-Twarze-depresji
PobierzTwarze depresji:
źródło: 1000008488
Pobierz@Zjadacz_Mysli: /Dla ciebie walka z nieistniejącym problemem. Gdybyś tak się zdrowiem psychicznym mężczyzn przejmował, to wiedziałbyś, że to już kolejna edycja kampanii "twarze depresji" i skierowana do mężczyzn już była. Wiedziałbyś też, że są fundacje które dbają o zdrowie psychiczne chłopów.
Ale ty wolisz walkę z c--j wie kim zamiast faktycznie zainteresować się tym co ważne.
@Zjadacz_Mysli: Bo takie błazny jak ty czy wielu innych czy to facetów czy kobiet z depresji zrobiła sobie przyzwolenie na wszystko - z ciężkiej jak cholera choroby robi się błazenadę bo niektórym się dupska nie chce ruszyć lub chlip chlip mam gorszy dzień to na pewno depresja dej l4. Kampanie społeczne na temat depresji są od dawna i nawet te dla mężczyzn chyba są częściej bo mężczyźni
Prawdziwy chuop buduje dom i idzie umrzeć w okopie, a nie płakliwe p------e.
@Zjadacz_Mysli: W sumie, to czy ktoś mężczyznom zabrania tworzyć własne sieci wparcia? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Problem w tym, że niektórzy już samą męśkość kojarzą z nie sięganiem po pomoc.
źródło: hqdefault
Pobierz**Wyszukiwarka: https://zwjr.pl/bezplatne-miejsca-pomocowe
Telefon zaufania dla mężczyzn
608 271