Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

źródło: Screenshot_20260223_080018_Facebook
PobierzJ---e starymi ludźmi i grzybem
Przytulne mieszkanko - klita 30m2
Powinna powstać wtyczka tłumacząca ten bełkot
źródło: image_picker_4A642FB9-7559-4DD2-B325-2560B908C312-22881-000006A0028B45DB
PobierzJuz w średnio terminowej prepsktywie to jest warte 100zl. No ale ktos 3 wioski dalej, w czasach bk2 sprzedal cos podobnego za 300k, a wiadomo "moje lepsze, z ładniejszym lasem obok" to cyk 450 :)
I
Jak ktoś chce w-----ć pół miliona (a raczej 700k) to sobie kupi działkę na faktycznym zadupiu i postawi dom z prefabrykatów bez pozwolenia.
Koleżanka z pracy się zamknęła w 300k w ssz a może i w stanie deweloperskim. Masz 300-400k oszczędzone i nowiutki domek.
Odległość
źródło: 1000032707
PobierzDokładnie nie wiem w jakim to ma stanie bo tylko usłyszałem jak komuś opowiadała ile wydała.
Koszt wykończenia to i w tej ruderze masz. A jeszcze musisz ją doprowadzić do używalności, a co więcej przystosować do aktualnych warunków.
Tam nawet ściany są problemem.
JANUSZ
imie nie zawiodlo
@PanieAreczku: Ja ci gwarantuje, ze bedzie to "sprzedawal" 4 lata jak moja sasiadka.
To nie zdziwię się jak dziś tam mieszka trochę ponad setkę osób, a i pewnie nie ma nawet GS-u, musisz dymać do Dino we wsi obok
Operat wskazywał 320k
Ale to operat a nie cena transakcyjna