Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JoeGlodomor ustalmy pewne rzeczy
Niski to jest ktoś kto ma 150, czy 160. 173 to nie jest k---a niski, tym bardziej że jest i tak wyższy niż przeciętna kobieta (średni wzrost kobiet w Polsce to ok 165)
  • Odpowiedz
@Sonny86: Laska siedzi na tinderze, pewnie ma w czym wybierać to napisała wprost, że karły ją nie interesują. Z drugiej strony jakbyś był chadem, to też pewnie nie szukałbyś grubej loszki. Natura.
  • Odpowiedz
@Sonny86: przynajmniej szczera, podejrzewam że też masz jakieś czynniki które wykluczają kandydatkę na starcie, pomijam jak płytkie jest to ale chociaż nie czaruje i nagle nie ghostuje
  • Odpowiedz
ustalmy pewne rzeczy

Niski to jest ktoś kto ma 150, czy 160. 173 to nie jest k---a niski, tym bardziej że jest i tak wyższy niż przeciętna kobieta (średni wzrost kobiet w Polsce to ok 165)

@dominowiak: Jednym prostym trickiem naprawił sytuację na rynku matrymonialnym w Polsce! Zobacz jak!
  • Odpowiedz
@dominowiak:

Niski to jest ktoś kto ma 150, czy 160. 173 to nie jest k---a niski

XD dziewczyna ktora ma te 155-160 jest juz dosc niska, a ty mowisz o facetach. Wiem, ze latwiej sie zyje z zaklamywaniem rzeczywistosci ale sa jakies granice.
  • Odpowiedz
@Sonny86: w sumie to trochę zabawne, trochę nie, że ja mając 181 cm wzrostu, osoby które mi powiedziały, że to mało, to były 2 baby w okolicach czterdziestki, które wyglądały jak worek kartofli, do tego wzrost 150 cm xd. Wszystkie moje byłe miały w okolicach 175 cm, a jedna nawet o pół głowy mnie przewyższała xd
  • Odpowiedz
@dominowiak: eh powiem Ci że napływ ludzi z Ukrainy to zbawienie, bo w końcu widuję niższych od siebie xD

jakby z kolei do nas nagle napłynęło z milion ludzi z Holandii to bym się chyba załamał trolol
  • Odpowiedz