Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +60
No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
źródło: 1000063105
Pobierz
thorgoth +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niski to jest ktoś kto ma 150, czy 160. 173 to nie jest k---a niski, tym bardziej że jest i tak wyższy niż przeciętna kobieta (średni wzrost kobiet w Polsce to ok 165)
@dominowiak: Ustalasz tylko swoją subiektywną opinię.
@dominowiak: nie no, nie róbmy k---y z logiki xD
@dominowiak: Jednym prostym trickiem naprawił sytuację na rynku matrymonialnym w Polsce! Zobacz jak!
@JoeGlodomor: to nie ja robię tu k---ę z logiki.
To bardzo proste - 173 to nie jest obiektywnie niski, tak jak 0,2 promila to nie jest pijany.
XD dziewczyna ktora ma te 155-160 jest juz dosc niska, a ty mowisz o facetach. Wiem, ze latwiej sie zyje z zaklamywaniem rzeczywistosci ale sa jakies granice.
jakby z kolei do nas nagle napłynęło z milion ludzi z Holandii to bym się chyba załamał trolol