Wpis z mikrobloga

@donatien-de-sade: bardzo mi sie nie podobało jak wszyscy darli łacha z przydacza I jego długości nogawek ale teraz to widać lepiej i musze przyznać że długość iście włoska prosto z mediolańskiej letniej edycji Pitti Uomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade to jest właśnie najgorsze w tej prawicowej stronie. Nie mają żadnych znajomości za granicą, nigdzie się nie odnajdują. Pokaże mi foty polityków PiS z istotnymi politykami ze świata.
  • Odpowiedz
@Drizztek: nie no, Bielan na znajomości w maga i udało mu się ogarnąć fote batyra z pomarańczowym. To jest sukces jakby nie było. No i Ziobro z romanowskim sobie ogarnęli azyl w orbanowskich Węgrach. Tyle że na wariatach i dyktaturach te znajomości się kończą
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: rzeczywiście, pardon. No ale nadal mógłby mieć te kilka cm dłuższe i miałby perfekcyjnie prostą linie bez załamania a debile co się znają na modzie tyle co nic by tego nie wyśmiewali bo serio to bardzo słabe że jedyne za co możemy nie lubić przydacza to to, że ma za krótkie nogawki gdzie w pewnych kręgach są akceptowalnej długości
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: chyba cię nie wołałem więc o co ci chodzi? Masz jakiś kompleks? Nawet w niedziele nie masz wolne? Dzizas, z jednej strony fajnie że PO się obudziło i też ma swoich trolli internetowych, z drugiej strony atakujcie w ten sposób ludzi popierających koalicję to przestaną ją popierać. Trochę rozsądku.
  • Odpowiedz