Wpis z mikrobloga

Czasami mam serio wrażenie że te prawackie łby mają płacone prosto z Kremla

Najpierw nie ogarniają że wojna na Ukrainie trwa od 2014 roku
Potem w związku z tym, że tego nie ogarniają próbują dokleić do słów Kanclerza Niemiec że ten uznaje ze II ws zaczęła się dopiero w 1941

No i mamy gotowy prawacki spin

To jest niesamowite po prostu

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka #ukraina #wojna
OCIEBATON - Czasami mam serio wrażenie że te prawackie łby mają płacone prosto z Krem...

źródło: 1000001769

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OCIEBATON akurat to prawda że Niemcy zakłamują swoją historię i dla nich druga wojna zaczęła się od ataku na Rosję a nie Polskę. Mówiła to ostatnio pani Fedorska. Szwaby to zakłamany naród bez skrupułów.
  • Odpowiedz
  • 2
@kjungst: znam wiele osób (Polaków) którzy lata edukacji spędzili w Niemczech i Niemcy dosłownie się biczują jezeli chodzi o II WS.

Dodam tylko ze moja znajoma była przepraszana za II WS jako że była jedyna Polka w klasie xD
  • Odpowiedz
@OCIEBATON człowieku xD ale co ma piernik do wiatraka. Oglądałem jakiś czas temu materiał z Fedorską, która omawiała Niemiecką rekrutację do brygady na Litwie. Tam też napomkneła o narracji Niemiec o ataku na drugą wojnę. Która w tym momencie jest jaka jest. Nie ma tam nic o oficjalnym stanowisku Niemiec wobec wybuchu drugiej wojny światowej a o narracji w której przemilcza się atak Niemiec na polaków 1 września 1939 roku. Są
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: Nie wcale, w drugiej wojnie, nie walczyli niemcy, to walczyli naziści xDDD Do dziś wszyscy dziatkowie niemców, dzieła sztuki, to mają pokupowane legalnie na lokalnym ryneczku xD Oczywiscie wszystko pochowane po rezydencjach.

Doprowadzenie Europy do ruiny to nie niemcy, to Merkel. To nie niemcy to Schroeder.
Niemcy to zakały europy, z jednej strony leci propaganda, jak to najbardziej pomagają ukraińcom, z drugiej strony niemcy zrobiły wszystko aby nie urazić
  • Odpowiedz