Aktywne Wpisy

Powiedzcie dlaczego macie luksus wyczekiwania szlagiera Paragwaj-USA w środku nocy?
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz

Nick7C5 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Skąd się biorą aż tak kolosalne różnice w mentalności i solidarności zawodowej tych grup zawodowych?
#programista15k #programowanie #pracait #pracbaza #studbaza #korposwiat #java
@Ksiega_dusz: co jest p------e? że ktoś potrafi zadbać o swoje interesy? Wszędzie, gdzie są fajne pieniądze, są różne związki/zrzeszenia itd. Kucom z IT wmówili, że związki zawodowe są złe, a tymczasem pracodawcy sami są w różnych grupach, izbach czy nieformalnych zmowach - zapytaj ludzi na zadupiach o kwestie płac - w każdej w regionie masz to samo żeby wzajemnej konkurencji o pracownika nie było. Nie zwolnisz
@CalibraTeam: wiesz, nie tylko o pieniądze tu chodzi. Jak zmarł mój teść wybitnie z winy lekarzy, i typowego "w------e", to jego własna siostrzenica była najbardziej skupiona na tym by nie krytykować lekarzy. Zgadniesz kim ona jest z zawodu? :)
A ja mam wrażenie, że ludzie potrafią tylko wymagać od lekarzy, a sami sobą mało prezentują, ale lekarz - według nich - musi niemalże dokonywać cudów, będąc przy tym zawsze miły i uśmiechnięty.
Marzy mi się świat, gdy każdy sam wyznacza sobie wysoko poprzeczkę i nie godzi się na bylejakość. Bez względu na to, czy chodzi o fryzjera, mechanika czy księgowego.
@Ksiega_dusz: nie wiem, ale o co chodzi. I kto pytał?