Wpis z mikrobloga

• 7
@genocidegeneral: Dokładnie
Przyzwyczajony do tego, że bardzo często w produkcjach niemal zawsze drugoplanowi obecnii od pierwszego odcinka zawsze mają jakiś fart i przeżywają dany moment tak tu w przypadku Hanka gdy został zastrzelony pierwszy raz poczułem mega szok, wręcz dzwoniło mi w uszach synchronicznie z tym piskiem z postprodukcji i ta bezsilność Walta była tak mega namacalna przez ekran, że ja pierdo.e...

Dlatego takie StrangerThings mi się nie podoba za
  • Odpowiedz
@Protectorx: Przez lata z-----i fani BB specjalnie dawali 1/10 różnym serialom byleby ich odcinek był najlepszy.
W końcu trafili na fandom, który nie miał tego w dupie/

Jedyni walnięci są tutaj fani BB, których tak bolało, że jakiś odcinek miał 10/10(i tak by sam spadł)
  • Odpowiedz
Przez lata z-----i fani BB specjalnie dawali 1/10 różnym serialom byleby ich odcinek był najlepszy.

W końcu trafili na fandom, który nie miał tego w dupie/

Jedyni walnięci są tutaj fani BB, których tak bolało, że jakiś odcinek miał 10/10(i tak by sam spadł)

@Farezowsky: odcinek miał 10/10 przez kilka godzin od premiery, bo był oceniony przez "fanboyów" od razu po premierze, którzy czekali co do minuty na publikację odcinka.
  • Odpowiedz
  • 3
@Castellano: fani breaking bad to mieli pewnie wywalone na ten serial ale poszło zesrańsko fanbase GOT którzy pewnie co sekunde odświeżali rating odcinka, że fanbase breaking bad zaczął celowo zaniżać xD Ciekawe na jakiej podstawie doszli do takiego wniosku prędzej niż do takiego, że potem przeciętni widzowie którzy otrzymali potem dostep do tego odcinka i nie czekali z chujem w łapie na niego obejrzeli i ocenili rzetelniejxD
  • Odpowiedz