Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

Obiektywnie patrząc to ci fani lore #graotron są serio na łeb walnięci skoro tak wysoko ocenili przeciętny odcinek do poziomu najlepszego odcinka #breakingbad xD
#rycerzsiedmiukrolestw #gameofthrones
źródło: Screenshot 2026-02-22 at 16-45-59 Facebook
PobierzPrzyzwyczajony do tego, że bardzo często w produkcjach niemal zawsze drugoplanowi obecnii od pierwszego odcinka zawsze mają jakiś fart i przeżywają dany moment tak tu w przypadku Hanka gdy został zastrzelony pierwszy raz poczułem mega szok, wręcz dzwoniło mi w uszach synchronicznie z tym piskiem z postprodukcji i ta bezsilność Walta była tak mega namacalna przez ekran, że ja pierdo.e...
Dlatego takie StrangerThings mi się nie podoba za
W końcu trafili na fandom, który nie miał tego w dupie/
Jedyni walnięci są tutaj fani BB, których tak bolało, że jakiś odcinek miał 10/10(i tak by sam spadł)
@Farezowsky: odcinek miał 10/10 przez kilka godzin od premiery, bo był oceniony przez "fanboyów" od razu po premierze, którzy czekali co do minuty na publikację odcinka.