Aktywne Wpisy

MondryKrul +151
Trao +127
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Znajdzie jakiegoś beciaka to ten beciak będzie musiał się starać, żeby mieć to co buchaj na zawołanie. Natura
Kobieta FWB ogarnie w kilka dni, więc tym bardziej nie ma sensu pchać się w relację z kimś, kto jeszcze wczoraj siedział w układzie "bez zobowiązań".IMO to nie jest "przeszłość" tylko nawyk trzymania ludzi jako opcję tymczasową.
Co w tym p--------o bo nwm? Myślisz że gruba ma łatwo o związek?
@Eremites: przypadkiem to jeszcze spoko, najgorszej jak wchodzi victim card, że są ofiarami i że ktoś ich zmanipulował xD
@Geralt678: bardzo szlachetne podejście, podoba mi się że nie chcesz wykorzystać sytuacji. Mógłbyś przekonywać ją że chcesz związku, namówić ją na stosunek bez gumki i koniecznie w ustach. Pobawić się, nabrać doświadczeń i ją zgchostować, wielu tak robi.
Ale ty chcesz mieć czyste sumienie, lepiej jest nie okłamywać. Mam nadzieję że niedługo znajdziesz fajną i też uczciwą dziewczynę.