Wpis z mikrobloga

@Geralt678: Buchaj pewnie nie chce zwykłego związku bo ma jeszcze kilka innych. Dlatego gruba szuka kogoś do związku

Znajdzie jakiegoś beciaka to ten beciak będzie musiał się starać, żeby mieć to co buchaj na zawołanie. Natura
  • Odpowiedz
  • 13
@Geralt678

Kobieta FWB ogarnie w kilka dni, więc tym bardziej nie ma sensu pchać się w relację z kimś, kto jeszcze wczoraj siedział w układzie "bez zobowiązań".IMO to nie jest "przeszłość" tylko nawyk trzymania ludzi jako opcję tymczasową.
  • Odpowiedz
@Geralt678: ludzie tyle gimnastyki i fikołków robią żeby k-------m nie nazwać k------a i potem jeszcze udają że oni tak nie chcieli i to przypadkiem tak wyszło i że oni tacy nie są xdddd
  • Odpowiedz
udają że oni tak nie chcieli i to przypadkiem tak wyszło i że oni tacy nie są

@Eremites: przypadkiem to jeszcze spoko, najgorszej jak wchodzi victim card, że są ofiarami i że ktoś ich zmanipulował xD
  • Odpowiedz
@Geralt678: no i tak to działa. Dziewczyna jak o siebie nie dba to i tak znajdzie chętnego na skorzystanie. Co prawda ciężej do związku, ale to i tak zwiększa jej oczekiwania
  • Odpowiedz
oczywiscie olałem nie skorzystam

@Geralt678: bardzo szlachetne podejście, podoba mi się że nie chcesz wykorzystać sytuacji. Mógłbyś przekonywać ją że chcesz związku, namówić ją na stosunek bez gumki i koniecznie w ustach. Pobawić się, nabrać doświadczeń i ją zgchostować, wielu tak robi.
Ale ty chcesz mieć czyste sumienie, lepiej jest nie okłamywać. Mam nadzieję że niedługo znajdziesz fajną i też uczciwą dziewczynę.
  • Odpowiedz