Aktywne Wpisy

OscarGoldman +1
Ello chłopaki, mam do was pytanie, czy od kręgosłupa może boleć głowa (dokładnie jak przy nadciśnieniu czyli tył głowy, czasami około uszu, a czasami góra głowy), otóż dużo czasu pracuje przy komputerze, biorę leki na nadciśnienie, ale to było takie średnie nadciśnienie coś w stylu 140/85c, puls około 70, teraz mam leciutko 120/75, puls 65. Przy wysiłku również, wiadomo troche podwyższone, ale zaraz się normuje jak np: skończę biegać, czy po rowerze.

Afrobiker +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lek mimo, że drogi to działa super (oprócz tego serca), nie też próbowałam żadnego innego oprócz medi (jednorazowo). Nie wspominam dobrze, bo miałam po nim takie uczucie focusu i niepokoju jednocześnie. Może wasi lekarze przepisują coś innego/ nowszego- mam wizytę za tydzień i chyba chciałabym coś zasugerować i pewnie zmienić lek #adhd
Elvanse nie miałem, ale medikinek działał na mnie podobnie. Na mnie najlepiej działa symkinet ale mam po nim straszne zjazdy, więc odstawiłem całkowicie i staram się ogarnąć środowisko i dostosować wszystko pod siebie, a lek biorę tylko jak nie mam takie możliwości, kilka dni w miesiącu max.
źródło: image_picker_DC599411-56C0-4D1C-BF57-16F13716C9CE-19142-00000560933C4C65
Pobierz1. Masz brać minimalna skuteczna dawkę.
2. Jak zwiekszasz dawkę leku, to nie z 30 na 50 mg na "pałę", tylko kilka dni 35 mg (albo nawet ponad tydzień). Później 40 mg itp.
Elvanse jest stabilne 3 doby w wodzie w lodówce, rozpuszczając w wodzie można fajnie dzielić. To co się nie rozpuszcza to wypełniacz - celuloza.