Wpis z mikrobloga

#odyn Mieć taki potencjał na dobry kontent, mieć sporo gotówki by taki kontent tworzyć, nie mieć zmartwień przez prace. A co odcinek są standardowe kwestie i schematy takie jak: ja się nigdzie nie śpieszę a pięć minut później jest naście kilometrów dalej. Najbardziej też bawi, że chłop pobył dwa dni w kamperze dwuosobowym jakiś czas temu i chyba do tego czasu ma traumę taką, że na tej wyprawie to aż niesmaczne są te jego odchyły. Jakby on tą wyprawę dobrze zaplanował to miałby kontent na dwa miesiące i by przez ten czas mógł wejść w Viral i zarobki jeszcze zwiększyć. Czasem myślę, że te komentarze pod jego filmami to boty, bo nikt nie może być chyba taki głupi, że śmieszy go sranie za krzakiem i gejowskie odchyły.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Quardoz: ja mysle ze jest wręcz odwrotnie. Gdyby zaczął próbować na siłę byc inny to straciłby autentyczność i oglądalność, a za to sranie po krzakach właśnie ludzie go lubia, bo hehe to taki swój chlop.
  • Odpowiedz
@Quardoz: Dobre czasy rozleniwiają, złe czasy motywują. Po co ma odgrywać Wajdę przy planowaniu odcinków skoro nawet krojenie pomidora się świetnie sprzedaje?
  • Odpowiedz
@Quardoz: to jest chłopski rozum ktoremu nagle w zyciu gotowka z nieba spadal. Tego nie naucza cie w zadnej szkole ¯\(ツ)/¯. Jasne moglby zrobic cos zeby sie ogarnac... ale po co? Hajsy sa (pewnie jako tako, bo jakby sie postaral i ogarna bylby by wieksze).

Jak w tym przyslowiu... Czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka, nie ¯\(ツ)/¯. Musialby mocno nad soba pracowac zeby to zmienic.
  • Odpowiedz
@Quardoz: a czego Ty oczekujesz Mireczku od utytego ułomka i Centrali z Sosnowa? On już sam siebie nazywa ignorantem jak mu tu pisaliśmy, że odcinki są s---------e umysłowo i w ogóle nie potrafi na tych wyjazdach skleić konkretnie treści by pokazać widzowi gdzie jest? Siedzi w Hiszpanii, a p------i że włoska nazwa zamku!
  • Odpowiedz