Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@john-eek: Zło zawsze ma gębę wypełnioną frazesami. Najlepszy test na "Zło czy dobro?" to te słowa Jezusa. Nie ma silniejszego narzędzia.
1. "Niechaj więc mowa wasza będzie: Tak - tak, nie - nie, bo co ponadto jest, to jest od złego" (Ew. Mateusza 5.37)
2. "Strzeżcie się fałszywych proroków, [...] Po ich owocach poznacie ich. [...] Nie może dobre drzewo rodzić złych owoców, ani złe drzewo rodzić dobrych owoców. (Ew.
  • Odpowiedz
@john-eek: jasne że pedoli do wora a wór do jeziora. Natomiast to lewactwo chce masakrować narządy dzieci jak tylko przez przypadek dotknie lalki na pół sekundy. Jak dziecko chce być piratem to mu ucinamy nogę i wstawiamy nogę od stołu i wydłubujemy oko? A właśnie takich pojexów jest masa w USA. I jest to UMYŚLNE działanie na szkodę dzieci.
To nigdy nie jest jakiś prawak tylko idiotka z kolorowymi włosami
  • Odpowiedz
  • 3
@Foxbat:

A na listach epsztajna nie ma ani jednego nazisty tylko sami żymianie

Dosłownie pedałem ci list trumpa do epsteina z akt o wspólnych "sekretach" i z rysunkiem nagiej dziewczynki, bardziej jednoznacznie się nie da, a ty i tak brniesz w kąmstwa żeby ich bronić.

O tym właśnie mowie, zawsze bornicie ich i popieracie, wszyscy jesteście jedną wielką bandą pdfów.
john-eek - @Foxbat: 
 A na listach epsztajna nie ma ani jednego nazisty tylko sami ży...

źródło: trump epstein pedo akta

Pobierz
  • Odpowiedz
@john-eek: nikogo nie bronię. Wszystkich do wora. Tylko zapomina ci się o tym co lewactwo o--------a i gdzie łapy pchają. Zresztą co mnie jakieś amerykańskie problemy na c--j mi to.
  • Odpowiedz