Aktywne Wpisy

solejukowski +285
Do sprzedaży trafiła książka Michała Gulczyńskiego "Mężczyźni. O nierówności płci". 528 stron, ok. 35 zł.
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
źródło: 1000081140
Pobierz
roxisia +143

to zawsze wy degeneracie
źródło: pedo kato jędraszewski
Pobierzzawsze
źródło: pedomikke1
Pobierzzawsze wy i wasze "wartości"
źródło: kato pedo wartości
Pobierz1. "Niechaj więc mowa wasza będzie: Tak - tak, nie - nie, bo co ponadto jest, to jest od złego" (Ew. Mateusza 5.37)
2. "Strzeżcie się fałszywych proroków, [...] Po ich owocach poznacie ich. [...] Nie może dobre drzewo rodzić złych owoców, ani złe drzewo rodzić dobrych owoców. (Ew.
To nigdy nie jest jakiś prawak tylko idiotka z kolorowymi włosami
Dosłownie pedałem ci list trumpa do epsteina z akt o wspólnych "sekretach" i z rysunkiem nagiej dziewczynki, bardziej jednoznacznie się nie da, a ty i tak brniesz w kąmstwa żeby ich bronić.
O tym właśnie mowie, zawsze bornicie ich i popieracie, wszyscy jesteście jedną wielką bandą pdfów.
źródło: trump epstein pedo akta
PobierzBronisz, popierasz i głosujesz na nich tak jak całe prawactwo.
źródło: pedo prawica głosowanie
Pobierzźródło: image
Pobierz@john-eek: za takie wyzwiska w moją stronę glizdo to na czarno. p0litbiurwo.
W guwno wdepnąłem na wykopie. Kto to słyszał.