Aktywne Wpisy

I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz
roberto07 +8
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz

Jak wam się spinają antyimigranckie hasełka waszego brodatego bożka z gaśnicą i szczucie na Ukraińców z postulatem dołączenia do BRICS i masowego sprowadzania Hindusów do Polski?
Serio, jaki fikołek tym razem zrobicie, by wytłumaczyć tę hipokryzję?
#neuropa #bekazprawakow #imigranci #indie #wojna #rosja #ukraina #bekazkonfederacji
źródło: 1000004530
Pobierz@Afrobiker: A co ma polska parlamentarna lewica do tych partii z protestu? Przecięz polska lewica wyewoluowała w proeuropejskich lewicowców, a ci ze screena to lewica ktora poszła w prorosyjskim kierunku a nawet Die Linke bliżej jest do polskiej prawicy w tym Konfy (zreszta i jedni i drudzy miziali się z AfD).
Nasza lewicę można porównywac z Zielonymi w Niemczech.
Ty upośledzony jesteś? XDDDDDD
Widzę wyznawca pradawnej internetowej prawdy:
„moja opinia to moja opinia i będę ją głosił bez argumentów ale śmiej tylko ją obśmiać nie podając żadnych argumentów!“
Ty widzę kolejny z ekstra chromosomem xDD
Tu masz przykład , była liderka Die Linke - (odeszła ze 2 lata temu do swojego lewicowego tworu), przeciwniczka masowej imigracji i wielbicielka Rosji. W Polsce ona pasowałaby do skrzydła Konfederacji Brauna z tymi co w tej partii sa sierotami po PRL
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-22 111441
PobierzTak jak obywatel Niemiec wychowany w Niemczech na pewno przekładam kliszę z polskiej (upośledzonej i stojącej na głowie) sceny politycznej na zachodnie XD na pewno tak jest mordo na mówię ci
Witam
Jak myślisz, cieszył się czy smucił że prorosyjscy socjaliści przegrali?
Witam 🙋
W chuju mam co mówią brauniarze,konfiarze i inni uciekinierzy z Choroszczy
Pozdrawiam, do widzenia 👋
źródło: image
Pobierz@Tumurochir: Trzy kłamstwa w jednym zdaniu. Podaj dowody a nie swoje urojenia przychlaście. Oczywiście że ich nie ma i nic nie macie poza swoimi manipulacjami i budowaniem własnej kłamliwej narracji na jakimś słowie.
Jedyne organizacje ściagające pajeetów to eurokołchoz i popis. Próbujecie wmówić że jest na odwrót wy nędzne syny, bo tylko wylewając tony szamba
@Afrobiker: która to taka? Przecież polska lewica od lat jest propalestyńska