Aktywne Wpisy

MonazoPL +68
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
Glupiii +129
Nic nie jest w stanie powstrzymac janusza z wykupionymi wakacjami. Narod debili, zbieramy poklosie wyrżnięcia inteligencji i elit w II wś a potem kolejne kilkadziesiat lat kultu bylejakości
#gielda
#gielda

Wyborca na spotkaniu z Grzegorzem Braunem, dopytywał o ostatnie wydarzenie, w którym politycy Konfederacji Korony Polskiej, spotkali się z przedstawicielami rosyjsko-hinduskiej fundacji, zapraszając potencjalnych migrantów z Indii, do pracy w Polsce - LINK
Braunienko w swoim stylu - lał wodę do porzygu, nie odpowiadając koniec, końców na zadane pytanie.
źródło: temp_file868819861867384016
PobierzJak nie wierzysz to
Przecież on bezczelnie kłamie, czego dowodem jest to video i ostatnie zdanie, wypowiedziane przez posła Fritza.
Handel, edukacja i turystyka ci nie pasuje?
A dobra, powiedział dziwnie work. No to faktycznie coś nie halo.
Wniosek?
Bezczelnie kłamiesz.
@Nemayu: I would like to highlight the establishment of the Polish institue in New Dehli or the opening of the sales office of the Polish investment and trade agency in Mumbai. In addition, the topic of opening air conntections connecting the two countries thanks to which Poland has become more attractive for Indians as a place of work, education
Tak:
Spoko, dlatego agencja, z którą się spotkali to Pathway Global Alliance z siedzibą w Moskwie. Jest ona oddziałem indyjskiej agencji imigracyjnej Mittar Immigration z siedzibą w Pundżabie.
źródło: braunienko
PobierzNo szok. Co on powiedział... No zupełnie nic nie powiedział. Powiedział, że poruszył temat, który wydarzył się w przeszłości.
@Nemayu: Dobra, gościu.
źródło: Braun
PobierzDobra, gościu.
Przypominam, że to Konfederacja Korony Polskiej ma na wykopie renomę szurów i wierzących w spiski.
No to teraz wyszło odwrotnie, bo to ty dopatrujesz się spisku i tworzysz teorie spiskowe.
Jeszcze mi napisz, żebym połączył kropki xD
źródło: image_2026-02-22_092137731
PobierzPrzedstawiam ci dowody na to, że Grzegorz Braun i jego przydupasy, spotkali się z agencją, która ma siedzibę w Moskwie i ich głównym zadaniem jest sprowadzanie do innych krajów taniej siły roboczej z Indii i to ja tworzę spiski.
Szkoda czasu na teorie spiskowe, ale jakoś twoje informacje się nie kleją z wersją chata gpt. Nie chce mi się samemu szukać.
@Nemayu: Wcale mnie to nie dziwi.