Wpis z mikrobloga

@Kempes: niepoczytalny to jest naród który dał władzę takim jak ona. Ale spokojnie. Uzależnijmy naszą armię od sprzętu z USA i kaprysu Trumpa. Tego dla którego drony nad Polską to był „niefortunny przypadek”
  • Odpowiedz
  • 31
@Kempes: Wczoraj rozmawiałem z matką, pretorianką PISu. Wpadła w histerię jak powiedziałem, że popieram SAFE w całej rozciągłości i zapytałem czy wie ile offsetu dostaliśmy od USA z kontrakty za PISu? A później zapytałem czy wie ile nas kosztują v kredyty w Korei i USA wynegocjować za PIS u? No i dyskusja merytoryczna się skończyła.

To n już nawet nie jest śmieszne co ta partia robi ze społeczeństwem. Oddychają kłamstwem
  • Odpowiedz
@saib75: Niestety, pranie mózgu w pisowskich mediach zadziałało, dokładnie taki miało (i nadal ma, patrząc na republikę) cel. Ja po wsze czasy będę walić w tę partię, za to co zrobiła z moimi rodzicami.
  • Odpowiedz
@Kempes: w PIS powinni zmienić obrazek i zamiast hitlerowskich Niemiec dać Amerykę i pożyczkę 20% w amerykańskim banku. Koniec końców Ameryka first Poland second.
  • Odpowiedz
  • 0
@sirgorn:
Hehe, Zetka.
Jesteśmy naciskani z jednej strony przez Niemcy, a drugiej przez Rosję, a pośrodku jest Polska.
Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
@Kempes: niepoczytalny to jest naród który dał władzę takim jak ona. Ale spokojnie. Uzależnijmy naszą armię od sprzętu z USA i kaprysu Trumpa. Tego dla którego drony nad Polską to był „niefortunny przypadek”

@Grzesiok: naród nie daje jej wladzy tylko partii, a partia ja przepisuje, problem z partia jest taki ze o wiele zapono widac kto nie by.l
  • Odpowiedz
Tego dla którego drony nad Polską to był „niefortunny przypadek”

@Grzesiok: I tego, który uważa, że nasi żołnierze, który walczyli oddawali swoje życia dla Ameryki, to tylko sobie tam trochę z tyłu stali.
  • Odpowiedz