Aktywne Wpisy

w__x +212
Stan Wykopu Anno Domini 2026
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
źródło: IMG_20260410_203352
Pobierz
Megasuper +223

Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
xG: 0.06
Podania: 13
Celne podania: 7
Kontakty z piłką: 26
Utracone posiadanie: 13
Dryblingi: - że co?
Bycie tłem w akcji ofensywnej: 100%
#mecz #pilkanozna #ekstraklasa #legia
źródło: 1000028040
PobierzA z takich kandydatów to oczywiście Daniel Sikorski najlepszy napastnik polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja pamietam, ze gdy uslyszalem ze Legia go kupuje za 3 mln euro i weszlem na jego statystyki to bylem w szoku XD albo czegos nie wiedzialem albo ktos znalazl frajera... okazalo sie, ze to drugie
Adamski juz wczoraj pokazal ze moze byl kosmicznie tanszy to za to jest cholernie lepszy :P
@tomwick55: I pomyśleć, że ludzie cisnęli kiedyś bekę z Kucharczyka xD
@Sylwiusz_89: Jeśli mowa o Szymonie Włodarczyku to ironia losu jest taka, że zawsze jak kupowałem go na menadżerze do jakiejkolwiek polskiej drużyny to strzelał bardzo dużo bramek xD To akurat jest prawda kibice legii teraz dostają po p!źdz!e za lata cwaniactwa i takiej butności najlepsze jest to, że oni dalej tego nie kupują i na przykład uważają, że tak jest bo legia jest najlepsza w Polsce xD