Wpis z mikrobloga

Mileta Rajović - defensywny napastnik Legii Warszawa

Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
xG: 0.06
Podania: 13
Celne podania: 7
Kontakty z piłką: 26
Utracone posiadanie: 13
Dryblingi: - że co?
Bycie tłem w akcji ofensywnej: 100%

#mecz #pilkanozna #ekstraklasa #legia
tomwick55 - Mileta Rajović - defensywny napastnik Legii Warszawa 

Czas gry w dzisiej...

źródło: 1000028040

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55: Trochę jestem ,,ojcem chrzestnym" tego wpisu. Może liczby nie są tragiczne, ale Mileta już tak, a co @nervous_breakdown do tej tezy nie, bo Pogoń za tego się nie wspomina oficjalnie, ale też spore środki finansowe, 20 lat z hakiem zrobiła coś gorszego w kwestii transferu do zespołu. Kto to taki?https://przegladsportowy.onet.pl/mundial-2022/pobil-rekord-mundialu-skonczyl-marnie-wpadlem-w-jakis-trans/rcs5nwl Oleg Salenko. Król strzelców MŚ 1994 co 18 minut zagrał dla Pogoni 1 mecz co miał możliwość
  • Odpowiedz
  • 0
@Sylwiusz_89: Zawołałem Cię, bo ostatnio pisaliśmy o Marku Saganowskim - napastnikach Legii. Wspomniałeś wtedy o defensywnym napastniku. A to stwierdzenie pasuje idealnie do Rajovicia w obecnym czasie
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: Nie żebym jako kibic Pogoni bronił Salenki ale na nim sie po pierwsze szybko poznali a po drugie potem sie zdarzali gorsi jak np. Donald Djousse XD

A z takich kandydatów to oczywiście Daniel Sikorski najlepszy napastnik polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: No Legia miała sporo nietrafionych transferów w XXI wieku: Ojamaa, Langil, bramkarz Antolović, Salvador Agra, ale też z drugiej strony była jedynym klubem oprócz Lecha, który wykładał jakieś konkretne pieniądze w latach, powiedzmy 2010-2020, na piłkarzy, w przeciwieństwie do reszty ligi.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89 Eduardo da Silva to nie był taki zły transfer, on zresztą nie przychodził tu do pierwszego składu, tylko raczej jako ciekawostka. Novo już prędzej. Chociaż też coś grał. To były jednak wolne transfery, na Rajoviću ciążą te 3 miliony.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: no było trochę tych prawdziwków, to fakt. Z drugiej strony chyba z żadnym nie wiązano tylu oczekiwań i przede wszystkim nie wyłożono na nich takiej kasy. Myślę, że to jest główny problem. Transferowe porażki jak Chima Chukwu czy Eduardo szybko były zamiatane pod dywan, a Rajovic ciągle jest wystawiany z nadzieją, że jednak odpali. Niestety nie ma ku temu żadnych logicznych podstaw, do tego z każdym kolejnym meczem chłop
  • Odpowiedz
@tomwick55: @Sylwiusz_89

ja pamietam, ze gdy uslyszalem ze Legia go kupuje za 3 mln euro i weszlem na jego statystyki to bylem w szoku XD albo czegos nie wiedzialem albo ktos znalazl frajera... okazalo sie, ze to drugie

Adamski juz wczoraj pokazal ze moze byl kosmicznie tanszy to za to jest cholernie lepszy :P
  • Odpowiedz
@macjaos: Ja myślę, że w Warszawie styki Michałkowi się popaliły po transferze Aliego G i wypożyczeniu Palmy, bo Ali G długo kontuzjowany, ale jak gra to jest eleganckim transferem wartym swoich $$$, a Palma to grajek błyskotliwy, taki jak kiedyś Kalu Uche czy z Polaków Nawrocik z Lecha czy bardzo wczesny Jakub Kosecki. To tak jak numer z podkupieniem Estończyka, Oczywiście Lechowi. Niestety mimo sympatii do Legii to oni mają
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Dostawało się Włodarczykowi też mega. Wcześniej był Roman O. Pamiętam też piosenkę o Bruno Em i Jacku Em, której ten nie znosił, bo padało tam, że jest to pierworodny syn...Ogólnie Legii kibice niektórzy dostają po nosie, za lata cwaniactwa i wysoko uniesionej głowy, bo położenie dalej klubu jest złe, a Widzew za dobre $$$ zabiera im piłkarza. Normalnie jakieś s-f, jak dodać, że drodzy piłkarze Lecha Palma i Ali
  • Odpowiedz
Dostawało się Włodarczykowi

@Sylwiusz_89: Jeśli mowa o Szymonie Włodarczyku to ironia losu jest taka, że zawsze jak kupowałem go na menadżerze do jakiejkolwiek polskiej drużyny to strzelał bardzo dużo bramek xD To akurat jest prawda kibice legii teraz dostają po p!źdz!e za lata cwaniactwa i takiej butności najlepsze jest to, że oni dalej tego nie kupują i na przykład uważają, że tak jest bo legia jest najlepsza w Polsce xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Mi akurat chodziło o ojca Piotra Włodarczyka. Tu ta szydera-https://www.youtube.com/watch?v=5zB4lQqlkTw A co do Szymona miał fajny okres w Górniku, gdzie był bliski kadry, a dzisiaj jest ciężko, ale to młody Klich w Niemczech utonął, odbił trochę w Holandii, ale nagle średni wiekiem w Leeds grał w P.L., a już wiekowy radził sobie w MLS, dzisiaj już nie liczę mu liczb, bo jest wiekowy. Po prostu każdy piłkarz szybciej
Sylwiusz_89 - @Cztero0404: Mi akurat chodziło o ojca Piotra Włodarczyka. Tu ta szyder...
  • Odpowiedz