Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +164
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +129
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Widząc jego wcześniejsze występy na tych IO miałem go za Jakiegoś takiego aroganckiego banana który przyjechał jak po swoje na zasadzie "dobra dawać mnie to słoto, bo tam w banku wszyscy czekają". No i w myśl zasady "pycha kroczy przed upadkiem" nie pykło mu, co nie powiem: nawet mnie ucieszyło.
Ale ten dzisiejszy przejazd na gali - no kupił mnie totalnie. Tak jakby wyszły z niego te wszystkie emocje po tej porażce sprzed kilku dni. Wszystkie skoki, kroczki , piruety tak idealnie wpasowane w muzykę... No majstersztyk po prostu.
Być może ta lekcja pokory była mu potrzebna? W sumie nie wiem, przecież nie znam gościa. No występ mega. 12/10
#mediolan2026