Wpis z mikrobloga

@Wjt2012:

PiS to uczniowie, akolicy Fideszu.

Generalnie to nie jestem wielkim optymistą jeśli chodzi o wybory na Węgrzech - Fidesz tak zabetonował swoje układy i układziki że odrywanie ich od koryta i rozliczanie to będzie niesamowity cyrk. Łatwo się nie dadzą.
  • Odpowiedz
@Wjt2012: bo PIS brał korki u Orbana xD tylko że PIS jest proukraiński a Orban... no w sumie zarówno Orban jak i Pis są prożydowscy i proamerykańscy. Obleśne jak się spojrzy na to co robi Orban jak sięga do najniższych pobudek bardziej obleśnych niż nasze straszenie Niemcami
  • Odpowiedz
@Wjt2012: podczas weekendu w budapeszcie w pazdzierniku na KAZDYM doslownie slupie z ogloszeniami byl wlepiony plakat z Vonderleyen i marionetka. Tam idzie taka propaganda, ze szok. W sumie u nas byloby to samo, tylko pis na szczescie juz nie jest na kroplowce funduszu sprawiedliwosci
  • Odpowiedz
@Wjt2012: Byłem tam w listopadzie i to naprawdę nie jest przesada jak się mówi że całe Węgry tym z------e.

Jadąc na lotnisko to przestałem liczyć po jakichś 20 banerach, tyle tego tam było.

Swoją drogą to byłem wtedy w tym samym miejscu co dzień później zer0 robił jakąś konferencję
JuliuszSlowacki - @Wjt2012: Byłem tam w listopadzie i to naprawdę nie jest przesada j...

źródło: Image from iOS

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wjt2012: Oby ta hołota pisowska nie wróciła. Nie chcę znów patrzeć na tę codzienną propagandę, te zadowolone gęby Pawłowicz czy innych Oskarków i rozkradanie Polski.

Dla siebie o nic nie wnoszę, ament.
  • Odpowiedz
@Wjt2012: Przecież u nas byłoby to samo teraz gdyby PiS przystępował do wyborów w roli rządzących. AI lało by się strumieniami w TVP czy na takich billboardach aż do porzygu. Jak nie rządzą to ciężko taką kampanię będzie prowadzić nie wyprowadzając znowu dziennie po 50mln z budżetu państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz