Wpis z mikrobloga

Musiałem sobie to samemu sprawdzić, bo nie do końca wierzyłem, że to prawda.

Ale k---a, to jednak prawda Polska to jedyny kraj, który protestuje przeciwko pożyczkom w programie SAFE. Nawet Węgry nie mają większych wątpliwości co do tego, czy brać te pieniądze XD

A u nas w ciemnogrodzie na 100% Batyr to jeszcze zawetuje

Gdzie my, k---a, żyjemy? My się sami pchamy pod nóż

To, że PiS siedzi u Jankesów w kieszeni i pod butem, brałem trochę jako szurską teorię, ale teraz to już brzmi całkiem sensownie no bo niby skąd aż taka sekciarska niechęć? Zwrot o 180 stopni w przeciągu 4 miesięcy, bo jeszcze w listopadzie Błaszczak się bał, że hajs przepadnie.

Wnoszę o odcięcie Podkarpacia od Polski i sprzedanie tego w p---u za paczkę fajek

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa #sejm #warszawa #urojeniaprawakoidalne #neuropa #4konserwy #wojna #rosja #ukraina #tvrepublika
Fatalista1988 - Musiałem sobie to samemu sprawdzić, bo nie do końca wierzyłem, że to ...

źródło: zrzut ekranu ( 976 )

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fatalista1988: kredyt na 3% na uzbrojenie, nie to skandal i to niedobra jest, chcą nas sprzedać, njemcom, tymczasem Janusz wyborca piss bierze pożyczkę w prowidencie na 21,37% na Passata żeby somsiod widział czym jeździ to świetna okazja
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: to nie chodzi o kredyt, tylko o to gdzie mamy pieniądze z niego wydać.
To jest pożyczka którą będą spłacać nasze wnuki, co przy naszej obecnej sytuacji demograficznej oznacza katastrofę ok 2040 roku, gdy oprócz emerytów z wyżu z lat 80 trzeb będzie spłacać gigantyczne pożyczki.
Prawda jest taka że Niemcy dogadają się zawsze z Ruskimi. Dlaczego Niemcy zabezpieczyli przed dalsza degradacją Nord Sttream 2? Kilka miesięcy po zakończeniu
  • Odpowiedz
dokładnie, samo podkarpacie to za mało, nawet jakby 100% głosowało na pis - to by żadnych wyborów nie wygrali

@tulipana: POTĘŻNE Podkarpacie, z jednej strony nic tu niema, nikt tu nie mieszka, bo wszyscy wyjechali ze słoikami do stolycy, a z drugiej strony trzęsie całym krajem i wybiera rządy i prezydentów xD
  • Odpowiedz