Wpis z mikrobloga

@ja-jesio-ne: były na wykopie kobiety które się próbowały zabić.
ten argument nie ma żadnego sensu. jak na wykopie ktoś z twojej płci się nie zabił to znaczy, ze ty nie możesz przegrywać? przecież to całkiem inna osoba i to nic nie znaczy. to tak jakby się uważać za geniusza bo jest się facetem a Einstein tez nim był. co to za idiotyzm?

ty się zabiłeś? jak nie to tez nie
  • Odpowiedz
  • 6
ty się zabiłeś? jak nie to tez nie taguj więcej przegryw xD

@10129: tak, jestem martwy w środku

były na wykopie kobiety które się próbowały zabić.

@10129: moje pytanie brzmiało, czy zrobiły magika, a nie czy próbowały. Polecam czytać ze zrozumieniem, skoro zarzucasz błędy w argumentowaniu komuś. Po prostu piszesz nie na temat
  • Odpowiedz
@ja-jesio-ne:

tak, jestem martwy w środku

to każdy może tak napisać, więc skoro to wystarczy to każdy może być martwy więc się kwalifikuje do tagowania.

wiem co napisałeś, nie ma różnicy w tym czy ktoś się próbował zabić czy się zabił jeżeli jego intencją było zabicie się - stan umysłu jest identyczny w obydwu przypadkach, jedynie ktoś się pomylił
  • Odpowiedz
  • 6
@10129: powtórzę jeszcze raz i ostatni. Pytanie brzmi, czy znasz jakąś różową z wypoka, która zrobiła magika?

Zrobiłem nawet wpis, bo poznałem kiedyś taką, która wpisuje się w to, co piszesz. Kiedy jej zaproponowałem wspólnego magika, to pikachuface.jpg i #logikarozowychpaskow Tak że w większości wypadków różowe p------ą o magika, a to huopy go robią. Takie są fakty. Na wypoku jest podobnie, bo żadna różowa nie zrobiła magika (przynajmniej
  • Odpowiedz
  • 1
@ed210: mnie głównie chodzi o wypok, bo tak naprawdę tutaj to są atencjuszki głównie, a nie takie, które naprawdę by zrobiły magika. Nie kwestionuję, że różowe mogą mieć w życiu problemy, ale tutaj takich nie ma, przynajmniej jeśli chodzi o te, które zaśmiecają święty tag
  • Odpowiedz
@ja-jesio-ne:
nie wiem po co masz się powtarzać, już ci napisałem, zę to niemądre rozumowanie.

Zrobiłem nawet wpis, bo poznałem kiedyś taką, która wpisuje się w to, co piszesz.

nie, nie poznałeś. Naucz się czytać z rozumieniem " jeżeli jego intencją było zabicie się" rozumiesz co tu jest napisane i dlaczego ta osoba którą poznałeś się wcale nie wpisuje w to co
  • Odpowiedz
  • 3
@10129: zarzucasz mi brak logiki, a nie dostrzegasz istotnej różnicy między nieskuteczną próbą magika, a skutecznym magikiem. W tym drugim przypadku skutek jest nieodwracalny. To pierwsza kwestia. Druga. Fakty są takie, że nie ma żadnego potwierdzonego magika różowej z wypoku. Zaprzeczasz temu czy dalej będziesz robił fikołki? Kwestia, że #damskiprzegryw nie istnieje jest wtórna. Skoro ktoś zrobił magika, to był przegrywem. To, czy ja jestem przegrywem to nie
  • Odpowiedz
a nie dostrzegasz istotnej różnicy między skuteczną próbą magika, a skutecznym magikiem. W tym drugim przypadku skutek jest nieodwracalny.

dostrzegam tą różnicę, ale ona nie ma znaczenia dla tego co insynuujesz - dlatego twierdzę, zę nie rozumiesz istoty argumentów których używasz. wiesz, zę ludzie strzelający sobie w głowę czasem przeżywają? według twojego argumentu osoba która sobie palnęła z strzelby w głowę i przeżyła to udawaniec który nie chciał się zabić - to czysty
  • Odpowiedz