Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

nie
ten argument nie ma żadnego sensu. jak na wykopie ktoś z twojej płci się nie zabił to znaczy, ze ty nie możesz przegrywać? przecież to całkiem inna osoba i to nic nie znaczy. to tak jakby się uważać za geniusza bo jest się facetem a Einstein tez nim był. co to za idiotyzm?
ty się zabiłeś? jak nie to tez nie
@remlezar: to o mnie xD
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: policja pewnie już czyta Wasze PW xD
@10129: tak, jestem martwy w środku
@10129: moje pytanie brzmiało, czy zrobiły magika, a nie czy próbowały. Polecam czytać ze zrozumieniem, skoro zarzucasz błędy w argumentowaniu komuś. Po prostu piszesz nie na temat
to każdy może tak napisać, więc skoro to wystarczy to każdy może być martwy więc się kwalifikuje do tagowania.
wiem co napisałeś, nie ma różnicy w tym czy ktoś się próbował zabić czy się zabił jeżeli jego intencją było zabicie się - stan umysłu jest identyczny w obydwu przypadkach, jedynie ktoś się pomylił
Zrobiłem nawet wpis, bo poznałem kiedyś taką, która wpisuje się w to, co piszesz. Kiedy jej zaproponowałem wspólnego magika, to pikachuface.jpg i #logikarozowychpaskow Tak że w większości wypadków różowe p------ą o magika, a to huopy go robią. Takie są fakty. Na wypoku jest podobnie, bo żadna różowa nie zrobiła magika (przynajmniej
Z wykopu nie znam z reala tylko z opowieści, jak rzuciła się pod pociąg.
nie wiem po co masz się powtarzać, już ci napisałem, zę to niemądre rozumowanie.
nie, nie poznałeś. Naucz się czytać z rozumieniem " jeżeli jego intencją było zabicie się" rozumiesz co tu jest napisane i dlaczego ta osoba którą poznałeś się wcale nie wpisuje w to co
dostrzegam tą różnicę, ale ona nie ma znaczenia dla tego co insynuujesz - dlatego twierdzę, zę nie rozumiesz istoty argumentów których używasz. wiesz, zę ludzie strzelający sobie w głowę czasem przeżywają? według twojego argumentu osoba która sobie palnęła z strzelby w głowę i przeżyła to udawaniec który nie chciał się zabić - to czysty