Wpis z mikrobloga

Nie wiem w sumie dlaczego ale nigdy nie płacę za torby/reklamówki w supermarkecie. Biorę z wieszaka torbę, skanuje pierwszy jakiś tam cięższy produkt i wsadzam w torbę i kładę na wagę. Produkt musi być w miarę cięższy zeby "margines błędu" nie złapał że coś jest dodatkowego na wadze.

Stać mnie zeby płacić za torby ale nie mogę przestać tego robic, moze jakąś odmiana kleptomani albo po prostu w---w mnie trzyma ze kiedyś nie trzeba bylo płacić a teraz tak wiec robie na złość.

#uk
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Varin: ja też nie płacę za siatki, ale nie kradnę. Nie kupię ich tylko mam ze soba siatki z materiału. Polecam to zamiast jednocześnie kraść i śmiecić.
  • Odpowiedz
@Varin: mam zawsze swoją bawełnianą torbę.

Bardziej mnie wkuriwa to że dalej ceny potrafia się zmienić o 50p w ciągu tygodnia, nie 10p ale aż 50p - Greedflation w czystej postaci.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bananada: Watpie ze ktos by mnie zaczepil nawet jakby zauwazyli, jestem duzy, i zazwyczaj mam ponury wyraz twarzy, taki nie zapraszający do podjęcia rozmowy, choc czlowiekiem raczej jestem bardzo lagodnym. Musialby to byc głupek lub/i służbista, który chce się p-----------ć o 10p do człowieka który robi zakupy za 50 funtów, w supermarkecie który go zatrudnia i ma go w dupie.

Ale jeśli już tak, to obróciłbym to w żart i
  • Odpowiedz