Aktywne Wpisy

kris006 +79
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +30
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Jak dla mnie jeszcze 2 tygodnie mógłby być mróz. Mały #spierdotrip i pewnie ostatnie łyżwy na jeziorku w tym sezonie
#szczecin
źródło: 20260221_091148
PobierzWczoraj było -16 rano. Ja mam dosyć już mrozów po -15, -20
Swoją drogą, byłem w styczniu w Zakopanem i taki mróz -15 był znacznie przyjemniejszy niż szczecińska szarówa, wiatr i mżawka +2
Moja psychika potrzebuje już ciepła i słoneczka.
Wszystko fajnie dopóki nie spędzasz wielu godzin na takim mrozie. Jak nie wieje to -10 da się wytrzymać, ale jak wieje to -10, -20 to już jest katastrofa. Śnieg leży od miesiąca albo dłużej i jeszcze pada
Dzisiaj -5, sobota, wszyscy czekają na ciepło.
@Qullion: pewnie tak, mówię tak z perspektywy pracy biurowej, tak samo jak nie narzekam zbytnio na upały w lato.
Jestem jednak przekonany że zdecydowanie wolałbym pracować na mrozie niż w obecnej pogodzie, czyli +6 st mżawka, mgła i wilgoć. - 20 w ciągu dnia raczej nie zdarza się u nas zbyt
źródło: 20260220_080355
Pobierz@NieBendePrasowac: są tacy co dają radę i nie marudzą, może masz zadatki na dobrego budowlańca, ale większość spierdziela z takiej roboty.
@Qullion: nie, nie dałbym rady tak codziennie małpkę opróżniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)