Wpis z mikrobloga

Bardzo ładny widok, czuć ten klimat, tą trawę, nagrzaną ziemię... Maki, lato.. Ale zawsze mnie to jakoś przybija, że one są nagle, i zaraz ich nie ma, i ten czas tak szybko mija, że za chwilę będzie się zbliżać znów jesień i zima echh. I zboże, które nagle wyrasta z ziemi, soczyste, zielone, za chwilę jest po pas, potem się złoci, a nagle któregoś dnia kolejny raz jesteś w tym miejscu i
  • Odpowiedz
@ulegly:I w czym problem? Co roku w lutym sie zyc odechciewa, lece w nastepnym tygodniu na 5 dni do Hiszpani, wycieczka kupiona TUI 3mc temu, przelot (biedaopcja raynerem), hotel ze smiadaniem, calosc 1050zl za osobe bo jest martwy sezon. Temperatura 18-20, sloneczko, p--o w barze 1,5euro . Pomysl o tym jesienia zeby byc przygotowany na nastepne szarobure gowno. Wystarczy miesiecznie odlozyc 100zl.
  • Odpowiedz
@othe2137: a dokąd lecisz, ja podobny wypad sobie zrobiłem do Malagi w grudniu i też tak 20 stopni i słoneczko takie że opalać na plaży można się było. A za miesiąc do Bari lecę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I czemu przez biuro podróży bierzesz zamiast na własną rękę, szczególnie że tylko na kilka dni?
  • Odpowiedz