Wpis z mikrobloga

Wycieranie sobie mordy polskością sprzedając najtańsze g*wno z chin pod szyldem który powstał z przekręcenia nazwiska przez Trumpa bo nie chciało mu się poświęcić minuty na naukę wymowy nazwiska prezydenta innego kraju (masa ludzi w stanach ma nazwiska kończące sie na -cki) a Batyr jest z tego jeszcze dumny reklamując to w godzinach pełnienia obowiązków służbowych. Nie wiem jak wy ale ja czuje duży niesmak ale czego wymagać od prezydenta gołodupca który połasił się na kawalerkę emeryta? Ma swoje pięć minut to warto to spienieżyć #bekazpisu #polityka
szmichal - Wycieranie sobie mordy polskością sprzedając najtańsze g*wno z chin pod sz...

źródło: 1000066307

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szmichal takiego właśnie prezydenta wybrali Polacy, już serio, nie miałbym problemu z tym, żeby sobie golodupiec zarobił, żeby nie płakał potem jak Duda i oczywiście niesmak pozostaje, tylko gdyby nie blokował pracy rządowi i nie wychylał nosa z pałacu prezydenckiego żebym się nie musiał za niego wstydzić jak w-------a snus za granicą.
  • Odpowiedz
@szmichal: niech se prawackie szczury założą markę JAN FUŁEK POSTAĆ ZNANA. Śmieć z Red is bad też na początku był święty i robił sobie sweet focie z debilem i vateuszem xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Soczi: pracowałem chwilę przy ciuchach. Jak masz w bluzie 20% plastiku to skąd to jest jak nie z Chin? Oczywiście polskie szwalnie uszyją z czego tylko chcesz ale jeśli ktoś decyduje sie na taki materiał to gwarantuje że nie stawia na jakość a maksymalizuje zyski. Na stronie nigdzie nie chwalą się że szyją w Polsce. Nawet influencerzy dbają o to by ich merch mial np wysoką gramaturę bawelny, były szyte
  • Odpowiedz