Wpis z mikrobloga

Sprawy trochę się nawarstwiły, przesadna reakcja rynku, a fundamenty bez zmian, dlatego dokupiłem kokejne 7 sztuk. Więcej nie planuje dokupować.

Teraz są dwa scenariusze:

A) Wychodzę przed premierą - jeśli będzie min. 20% zysku.

B) Jeśli do premiery nie zrobi 20% - zostaję z pozycją na kolejny pełny rok, licząc na lukratywne zyski ze sprzedaży GTA VI i wszelkich dodatków w ramach GTA Online. Planowany termin zamknięcia pozycji - końcówka 2027.

W maju ma ruszyć marketing i liczę na ulicę. Dodatkowo na ostatnim zgromadzeniu data premiery, czyli 19.11.2026 została potwierdzona, czyli dobrze.

Największe zagrożenie z opcją B, to nie dowiezienie jakości gry do oczekiwań, które są bardzo duże, może zbyt duże.

Jak chcecie być zawołani przy realizacji, którejś z opcji, to zostawcie plusika, a zawołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gielda #ttwo
BlackBlack - Sprawy trochę się nawarstwiły, przesadna reakcja rynku, a fundamenty bez...

źródło: 1000040607

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bar125: GTA V wyszło 5 lat po GTA IV. Teraz między GTA V, a GTA VI to 13 lat różnicy.

Dlatego nie wiem, czy powinniśmy się sugerować przeszłością, bo choć przypadek jest podobny, to jednak zupełnie inne okoliczności.

I jednak jest to kolejny argument za tym, by trzymać ten rok dłużej
  • Odpowiedz
@BlackBlack: też w------m się w to.
Po 225 około.
Potem było za 190 XD

Zobaczymy, ja wychodzę z podobnego założenia jak Ty. Gigantyczny hype przed premierą.
Po premierze spadek i unormowanie się na poziom
  • Odpowiedz