Aktywne Wpisy

wfyokyga +21
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
alljanuszx +32

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rozumiem, ze pewne kwestie moga mu sie nie spodobac, ale trzeba trzymac poziom - zwlaszcza jak jestes ojcem jednej z najbardziej znanych tenisistek na świecie.
Mam wrazenie, ze w teamie Igi nie potrafią sobie w ogole radzic z jakąkolwiek krytyką. Iga obraza sie na dziennikarzy, kiedys Ryszczuk też chamsko komus odpowiadal w sieci, teraz ojciec.
IMHO lepiej byloby nauczyc sie, ze krytyka byla, jest i będzie (chociaz Iga to i tak jeszcze ostrej krytyki nie doswiadczyla - w porownaniu z innymi) i ją puszczac mimo uszu. A oni probują walczyc z calym swiatem, a takiej walki nie da sie wygrać
Trochę to wszystko niepokojące jest w kontekscie dalszej kariery Igi
@renniferlopez2: to nie było w kontekście sugerowania, że łączy ich relacja romantyczna, tylko tego, że Świątek jest za bardzo spoufalona z Abramowicz i powinna mieć do niej dystans. Tajemnicą Poliszynela jest, że Abramowicz ma też (za duży) wpływ na kontakt Świątek z Fissette.