Aktywne Wpisy

dahlem +642
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +186
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

Jak nie problem z tramwajami #mpk to problem z wodociągami, woda zniszczyła drogę w centrum xD
Czasem się zastanawiam co to miasto ma do zaoferowania dla mieszkańca poza rynkiem pracy, bo dojazd gdziekolwiek to tragedia, ceny mieszkań kosmos, masa cudzoziemców, szczury wszędzie xD chyba tylko dla studenta atrakcyjne bo uczelnie macie dobre
źródło: IMG_1786
Pobierzźródło: image
Pobierz-rynek pracy
-dobre uczelnie
-ładne miejsca spacerowe, ścieżki rowerowe
-Wszystkie inne udogodnienia dużego miasta
Czego w sumie chcieć więcej? Jakie są alternatywy dla Wrocławia? Trójmiasto, Warszawa, Kraków i.... koniec wyliczanki. Wszystkie inne miasta odstają. Osobiście wolałbym mieszkać w jednym z tych 3 innych, ale tak się dziwnie potoczyło, że zostałem tutaj, a nigdy mi się Wrocław nie podobał, ale realnie patrząc, to poza tymi 4 opcjami w Polsce nie
@nie_umiem_inwestowac: no nie wiem. 2 lata temu przeprowadziłem się z Poznania do Wrocławia i w Poznaniu mieszkało mi się lepiej. Też masz dobre uczelnie, duży rynek pracy, a w przypadku miejsc spacerowych czy ścieżek to bym wręcz powiedział, że w Poznaniu podobało mi się to dużo bardziej. Już nawet nie wspominam o tym, że korki które widzę codziennie we Wrocławiu, to w Poznaniu trafiały mi się
(tak, to AI slop)
źródło: F607D851-706B-4C83-ADA3-576441C74EB8
Pobierz@Kalorek: Tak było od zawsze. To miasto wbijało w ziemię jak taki młody student przyjechał z prowincji i nagle zobaczył że w mieście może być więcej niż 1 dyskoteka i to jeszcze taka do której jak pójdziesz to w ryj nie dostaniesz.
Drugi etap był po studiach jak młodzi zobaczyli że można pracować jak człowiek w biurowcu, są jakieś awanse i