Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niebadzsmokiem +498
Mam takiego małego tipa dla ludzi, którym przeszkadzają zgłaszający ich "konfidenci":
Jak chcecie żeby przestali was zgłaszać, to prostu zacznijcie przestrzegać prawa. Jeździć zgodnie z przepisami, parkować w miejscach do tego przeznaczonych i inne takie naturalne dla normalnego człowieka pierdoły.
#polskiedrogi #parkowanie #samochodoza #prawojazdy #konfitura
Jak chcecie żeby przestali was zgłaszać, to prostu zacznijcie przestrzegać prawa. Jeździć zgodnie z przepisami, parkować w miejscach do tego przeznaczonych i inne takie naturalne dla normalnego człowieka pierdoły.
#polskiedrogi #parkowanie #samochodoza #prawojazdy #konfitura

Obejrzałem nowego "Predatora", który według wielu i pewnie nawet mnie, gdy się dowiedziałem o obniżonej kategorii wiekowej, miał być potwarzą dla fanów serii. No i nie był, a wręcz przeciwnie - "Predator: Strefa Zagrożenia" to jeden z bardziej udanych filmów w tym uniwersum i naprawdę czekam na kontynuację, której możliwość ukazano w finale filmu. Film trzyma w napięciu, angażuje emocjonalnie (kibicujemy Predatorowi, kto by pomyślał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Sekwencje akcji są doskonale wyreżyserowane - sceny walk, ich choreografia, wiele ujęć z cyfrowymi modelami i kamerą, bardzo dobrze przemyślanych i dających odpowiedniego kopa. No i bardzo fajnie zrealizowany obcy świat, co jest zupełnym przeciwieństwem tego, co zaoferował nam, po raz trzeci z rzędu James Cameron. Tutaj widać było więcej ciekawych pomysłów na przedstawienie obcej fauny i flory.
To naprawdę udany film, pomimo PG-13 i troszkę zbyt dużej obecności ekranowej pewnego stworka, który funkcjonuje w fabule jako typowy, disneyowski comic relief. Dajcie szansę, bo warto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000001376
Pobierz