Aktywne Wpisy
ATAT-2 +228
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz

Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
PobierzJak ci z tego wyszło, że lekarze mają więcej roboty?
Nie wiem, zmieńmy ustawą ile ktoś może chcieć pieniędzy za poświęcenie czasu? ;d
Przecież on prywatnie tyle chce. 400 euro za konsultacje z bardzo dobrym specjalistą to dużo? to jedźcie do Niemiec jak tam taniej albo skorzystajcie z czata GPT.
Przecież nikt nie
@Lolenson1888: Ostatnio nylem na podobnej wizycie. Nie siedzialem wiecej niz 20 min. W sumie to dalej kilkadziesiat minut, ale blizej to kilkanascie :)
źródło: image
PobierzIdąc do lekarza poprzez znanylekarz.pl idziesz dokładnie na ten rodzaj wizyty, który sobie wybrałeś i zapłaciłeś.
Jeżeli jest tam sama konsultacja, to będziesz miał tylko samą konsultację. Jeżeli USG, to USG. Tutaj jest jasno napisane konsultacja gastrologiczna