Aktywne Wpisy

Vanche +483
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
StalkomirNowak +1740
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

źródło: temp_file958951471981771780
PobierzCod 4 na zawsze w pamięci
Jest jakiś taki trend że wszyscy lecą do miast za pracą bo w powiatowych masz 1 fabryke smrodu i głodu.
Mimo tego że jest niska dzietność i Polaków ubywa to zagraniczniaków przybywa. No więc myślicie że miasta rozrosną się w porąbany sposób z chorymi cenami, 0 komunikacją a powiatowe upadną i zostaną tylko dowalone chatki ludzi na zdalnym ?
źródło: p0brccxy
PobierzZ zewnatrz wyglądał jak ruina, zamierzałem po prostu pociąć i wykorzystać na opał. Okazalo sie po obiciu tynków, ze bale są w rewelacyjnym stanie i żal było to niszczyć. Udało sie znaleźć
W 1998 roku powstał państwowy Fundusz Termoizolacji, który partycypował w kosztach remontów, spółdzielnie / wspólnoty zaczęły właśnie wtedy na masową skalę modernizować budynki.
Wielka płyta / H rama jest
Gdzie pójdą Ci ludzie? Otóż będą mieszkać w tych blokach jeszcze przez kilkadziesiąt lat i żadne biadolenie developera żeby kupić nowe
@dzaro-dzaroslawski: w Łodzi są kamienice które się sypią i przez to nie da się pod Łodzią dokończyć tunelu ale jak widziałem zdjęcia to materiał z którego były zbudowane kamienice to bardziej przypominał piasek sklejony jakimś glutem niż cegły ¯\(ツ)/¯
Te kamienice czy budynki nie walą się ani nic im się nie dzieje ale trzeba je też zabezpieczyć przed wilgocią i jak się wierci w tych ścianach