Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +29
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Tragiczny los młodego mężczyzny, który postanowił odebrać sobie życie. Depresja, samotność to tylko dwie strony tej samej monety, dwa "problemy" przez które tysiące mężczyzn i kobiet na całym świecie postanowia przedwcześnie zakończyć swój żywot.
Z tej okazji chciałbym też przypomnieć innego mireczka @kochamtoronto Ten młody, jeszcze kilkunastoletni człowiek odszedł w wieku 15 lat przegrywając walkę z nowotworem. Nie znałem jego historii, gdyby nie @Twinkle która miała z nim kontakt prywatny. Jego ostatnie wiadomości rozdzierają człowieka od środka. Ja sam, jako osoba mająca różnego rodzaju mniejsze lub większe problemy i walcząca z demonami, wracam czasem do tych kilku zdań, starając sobie przypomnieć, o co chodzi w tym całym życiu. Jakże niesprawiedliwym miejscem jest ten świat, w którym część z ludzi chce z niego odejść, a druga część zrobiłaby wszystko, aby wciąż na nim być...
#depresja #samotnosc #feels #mirkomodlitwa
źródło: comment_Iex0tAsFNvgin9I8u9hONbPNWzB3ZmMx
PobierzMałemu dzieciakowi dość łatwo wytłumaczyć, że idzie do nieba i tam nic go nie będzie bolało.
Nastolatek w wieku tego zmarłego Mirasa już ma bardziej ukształtowany światopogląd i swój charakter. Wielu z takich ludzi czuje niedosyt. Oni wiedzą, że umierają ledwo u progu dorosłości. Ten chłopak miał podobnie (╯︵╰,)
Zmarł niespełniając swych marzeń (╥
źródło: 1000004341
Pobierz@TechnoYoda: mi kiedyś ta dziewucha pokazała dupę w gaciach, ale trochę były za przeproszeniem "uje8ane" z lisem w rowie, serio, jeszcze cośtam pisała że miałem kiepski dzień to mi to zdjęcie wynagrodzi to :) trochę kripi ta d--a była ale wiem że nie była autorka zbytnio zdrowa (moje zdanie)