Wpis z mikrobloga

Polubiłeś colę original z biedry? Jak to mówią "dobrze to już było" :)

Z wejściem kaucji wycofana została Cola Original Intense oraz Cola Original Intense Zero (kolory niebieskie) czyli dwie w sumie najlepsze w smaku cole z tego. Zmieniła się wielkość butli z 1,5L na 2L oraz cena, 5.99 + kaucja 0,50.

Także taki to mamy podatek cukrowy + kaucje ze podróba coli będzie kosztować 6,50 XD nie wiem czy nie lepiej już kupować Coca Cole zero cukru bo wychodzi po 7,99 i często są promki. Powariowali po prostu. Nowa cola ma nowe etykiety oraz podpis FIZZ UP i zostały kolory czerwony i czarny.

#biedronka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heracinsky: biedronkowe słodkie g---o i tyle, kupowałem to, do momentu jak nie zauważyłem że wypijałem butelkę w sobotę do południa, tyle tam było cukru, za tą cenę wolę cole, przynajmniej będę mniej pił jak sobie uświadomie ile za to płacę
  • Odpowiedz
@heracinsky original intense zero (niebieska), to była najlepsza cola zero ze wszystkich dostępnych na rynku. Na drugim miejscu była cola original zero (czarna). Póki co żadna z nich nie jest dostępna w kilku okolicznych biderach. Jak żyć? Tak jak dotychczas gardziłem tym systemem kaucyjnym i wywalałem "pieniądze" do żółtego pojemnika, tak teraz mam ochotę wysyłać je do biur poselskich jako forma darowizny.
  • Odpowiedz