Wpis z mikrobloga

pół roku temu przewidziałem, że wyleję kawę na mój biały fotel oraz usiądę na niego z osraną dupą nie wiedziałem tylko co stanie się pierwsze, ale profilaktycznie codziennie rano zacząłem kłaść na niego kocyk w razie czego, a moje przepowiednie sprawdzają się w 100% i dzisiaj właśnie wylałem na niego kawę XD w sposób który nigdy w życiu kawy jeszcze nie wylałem, ot po prostu filiżanka mi się wyślizgnęła z dłoni jak chciałem się napić, całe szczęście część trunku zostało pochłonięte przez udo, cześć poszła na miskę z rodzynkami część na koc i tylko kilka mililitrów przedostało się na sam fotel i praktycznie nic nie widać, teraz tylko czekać się tutaj zesram bo tak jak mówiłem moje przepowiednie mają 100% skutecznośći
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soothsayer: @onepnch właśnie miałem to pisać. Skoro spełniają się w 100%, to powinien teraz nasrać na fotel i tyle. Głupotą jest czekanie i denerwowanie się, aż los to sprawi. Pewnie jeszcze po złości, jak goście będą...
  • Odpowiedz
@Soothsayer: oszukaj przeznaczenie i osraj fotel świadomie. Nie bądź zakładnikiem swoich przepowiedni, niech chichot losu zabrzmi gromko, donośnie oświadczając światu triumf wolnego człowieka.
  • Odpowiedz