Wpis z mikrobloga

Szukam fotela biurowego/gamingowe. Czarny zwykły bez ledów RGB i innych pierdół. Budżet 600-700 PLN. Nie potrzebuje miliona regulacji, jedynie aby był zagłówek. Ostatni fotel po 2 latach się rozpadł, znajde coś w tym budżecie normalnego?

#praca #pcmasterrace #ps5
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jagged: nie bierz Markusa, odradzam. Sam miałem, kupiłem bo był "hype" na niego min. tu na wykopie i się pozbywałem po niedługim czasie. Bardzo wysoki fotel i siedzisz w pozycji "C", naturalnie plecy się zaokrąglają a głowa idzie do przodu przez jego budowę. No i brak regulacji podłokietników.
  • Odpowiedz
Markus najlepszy

@koniecswiatajestbliski: No najlepszy, zwlaszcza bez regulacji metalowych podłokietników za 700zł xD Ale fakt, lepszy od gamingowego gówna z eko skóry z poduszkami udajacymi podaparcie ledzwiowe lub zaglowek.

Za 700-1000 złapiesz budzetowe fotele biurowe z siatki.
  • Odpowiedz
@jagged: Polecam Sense7 Nobu - często można dorwać promki poniżej 600zl - Albo w większym budżecie Ergo master XL 👍

W każdym razie only fotele ergonomiczne - żadnych gównianych gamingowych choć nie wiem jak ładnie by wyglądały, w tej cenie po roku lecą na śmietnik razem z twoimi plecami :)
  • Odpowiedz