Aktywne Wpisy

bArrek +85
Ustawiłem się z ziomkiem na chlanie i właśnie jego żona do mnie napisała z pretensjami że co ja sobie wyobrażam że on ma żonę i dom i rodzinę i inne rzeczy na głowie i nie wiem co zrobić teraz czy odwołać spotkanie po prostu czy pokazać mu co jego luba o----------a czy c--j zostawić jak jest

Bipolar- +24
Przez tych zawistnych programistów stąd jak @Ksiega_dusz @BlackpillMonster @ly000 @p0melo i inni teraz każdy chce lekarzem być. Wszyscy idą na medycyne, wszyscy sie będą przebranżawiać na lekarzy i c--j. Gratuluje udanej akcji propagandowej w skali całego kraju.
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
źródło: image
Pobierz

Olcha malowana.. więc teoretycznie mogą być sęki
Jesion z widocznymi słojami. Bezbarwny
#gitaraelektryczna #gitara
Mam olchę i najpewniej topolę :)
Zacne wiosło, będzie pewnie super grało niezaleznie od wyboru ;)
@LemurChmur: Problem tańszych jest taki, że mogą zniechęcić do grania.
Inny aspekt to techniczne wykonanie gitary, czy gryf prosty, czy śmigło, jaka jakość szlifów
Miałem kiedyś GMRa 5 strings i był bardzo spoko (żałuje że sprzedałem) ale jakoś tej B struny specjalnie nie nadużywałem, za to za fajne oparcie dla kciuka robiła :)
Myślę bardziej o 4 bo potem struny tańsze :)
@OstroS Mam elektryka Sire w
Jeśli chodzi o jakość gitar i że tanie = g---o, drogie = dobre to już dawno zostało to zdementowane, a czasami jest wręcz na odwrót, przykładowo Gibson który z pękającymi główkami od patrzenia stał się memem. Można
@PilotChemitrialsa: Jak zaczynasz weź 4. Serio, będzie łatwiej, większość kursów w oparciu o 4. A 99% utworów to też na 4 strunowym. 5 to już kawał gitary/gryfu. Fajnie szpanować 5, szczególnie jak się ma MM ;) ale jak miałbym polecić ile strun to śmiało powiem 4.
@Najwiekszy_Paljak: No umówmy się na 95%. Te pozostałe parę procent
@Najwiekszy_Paljak: Więc możemy się zgodzić, że te parę procent to drewno, a 95% elektronika. Tak? :)
Daj znać po zakupie jak się podoba :) Tez mam ochote na ten model (choć Sterling Ray34HH mnie bardziej kusi ale jest 2x droższy :/).
Miłego grania!