Jak widzę w pracy tych biedaków zmęczonych życiem, nie mających czasu na nic tylko ciągle dziecko i dziecko a to do szkoły a to jakieś inne g---o przedstawienie, nauka, nakarmić bombelka to mi przykro. Nie dość, że kasy nie mają to jeszcze czasu wolnego, po co się decydować na dziecko zarabiając 5k ? Trzeba być skrajnym debi@em #childfree #niebieskiepaski #rozowepaski #antynatalizm #blackpill #redpill
@KacperToFrajer: no tak bo wysranie gówniaka to super wyczyn i cel zyciowy oj chłopie @HadrzanMosambista jescze te copium ze pasat taki sam jak porsche
@KacperToFrajer: Tego nie da się wytłumaczyć - każdy kto podejmie tą decyzje musi się o tym przekonać na własnej skórze. Nadejdzie czas gdy znajomi i rodzina zajmą się swoimi sprawami i w wspomnianym wieku zostajesz z tym taycanem sam. Z resztą tak jak mówiłeś - wytworzyli nam potrzeby posiadania i tak oto musisz mieć iphona 17 bo z 11 nie zadzwonisz i nie przejrzysz sociali tak dobrze.
@HadrzanMosambista: zmęczonych ale szczęśliwych, dla osób z boku bez dzieci faktycznie może wydawać się to udręką bo nie można sobie usiąść z wywalonymi jajami i obejrzeć filmu z browarem wieczorem albo na spontana wyjechać czy iść na imprezę. Tylko że po jakimś czasie to się nudzi, za to moje dziecko rosnące z każdym dniem i odkrywające świat pozwala mi przeżywać wiele rzecz na nowo. Komuś kto nie ma dzieci ciężko
#childfree #niebieskiepaski #rozowepaski #antynatalizm #blackpill #redpill
Ale ja jakoś nie czuję tej potrzeby posiadania dzieci, najzwyczajniej w świecie tego nie czuje i nie chcę.
@KacperToFrajer: Kogo zawiódł?
@HadrzanMosambista: aaaa wściekeś się ( ͡° ͜ʖ ͡°)