Aktywne Wpisy
nowszyja +167
Prokurator zrobił byłemu rektorowi Uniwersytetu Przyrodniczego test z wiedzy, jaką powinien posiadać absolwent studiów MBA - wynik był katastrofalny. Z kolei rektor Politechniki Wrocławskiej przyznał, że dostał dyplom, choć żadne zajęcia się nie odbyły.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W jakim kraju my żyjemy, że dyplomy uczelni kupują rektorzy? No ale dajce 3% PKB na naukę i 100% podwyżek to na pewno będzie lepiej xD
#wroclaw #studia #chlewobsranygownem #polska

thisismaddnes +35
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Te plastikowe gwizdki kupiłem po użerce z obslugą, wcześniej godzinnym wyszukiwaniu na własną rękę. Były ukryte za innymi produktami na wieszaki z dostępem klęcząc. Naprawdę, bez krzty przesady.
Mam wprawdzie też światełka sygnalizacyjne do roweru od nich których projekt ukradli francuskiemu Decathlonowi, no i te światełka chodzą do dziś. Ale kupione nie w Tomaszowie i po przecenie.
Polacy robią handel. Teraz po byle co jak 30 lat temu do Łodzi, albo czekając na promocję aplikacji Decathlonu gdy wysyłka jest za free.
W tomaszowskim sklepie Martes zawsze ciemno, zawsze nieprzyjemnie. Kiedyś tam wszedłem by dokupić te gwizdki po tym gdy te pierwsze mi się połamały i...w tym kącie w prawym rogu na końcu sklepie kucało w słowiańskim przykucu kilka osób z tej obsługi (na pewno więcej niż zwykle było na zmianie), i jakieś ulane babsko coś im tam tłumaczyło. To jakieś a la szkolenie było :))) Pierwszy raz w życiu coś takiego widziałem. Wyglądali jakby schowali się przed kimś, jak na tych zdjęciach / filmikach z USA gdy lokalu wtargnął jakiś uzbrojony psychol. Jaja.
#tomaszowmazowiecki #sport #handel #nara
źródło: 1695
Pobierz@Poludnik20: logo z kotem. Czy tam jakimś zwierzakiem z kotowatych:
https://en.wikipedia.org/wiki/Slazenger
Jaka obsługa i asortyment taka i informacja na koniec.
Teraz tylko patrzeč jak 4F z badzieniem pokopiowanym od zachodniej konkurencji a czterokrotnie droższym, wykituje. No jednak nawet na prowincji już nie można się tak zachowywać.
Dobra tendencja.
DM Drogerie Markt? Było by super! Ale firma w Polsce jeszcze nie wychodzi poza duże miasta.
Dealz? Ale gdzieś
Wymyślił to Decathlon i
źródło: 1696
Pobierz@Poludnik20: ale przy odblasku na nodze nie musisz pamiętać o ładowaniu. Minus 20 stopni też go nie wyłączy. Warto mieć pasek odblaskowy na nodze zawsze. Tak nas uczono na brytyjskim uniwersytecie podczas „freshers' week”. Stabilne są w niemieckim TEDim za 5 zł za 2 sztuki. Unikać taśm zatrzaskowych, ten metal obleczony odblaskiem, ponieważ on świetnie odbija światlo ale niestety roluje
Nie wiem, nie dokupuje bo od ponad 10 lat
źródło: 1704
Pobierz@Poludnik20: razem wzięte