Wpis z mikrobloga

Podsumowanie szóstego tygodnia #igrzyskabebzonow

Szósty tydzień za nami, a grubasy są coraz bardziej leniwe. Mało chudną, wymiękają i odpadają w przedbiegach, grube to glupie to wiadomo nie od dzis
28 osob przytylo w tym tyg
28 zjebow leniwych i glupich

Znowu kilka osób odpadło – bez słowa zniknęli, zaginęli na zawsze, pewnie w starciu z pizzą i kebsami a takze pączkami

W tym tygodniu schudliśmy łącznie: 23,07 kg
Od początku wyzwania zrzuciliśmy już łącznie: 395,20 kg

Najlepsi z najlepszych (pod względem zrzuconej MASY CIAŁA od początku wyzwania) to:

@buzitozamalo 14,60 kg
@Jailer 11,90 kg
@Malouda15 11,30 kg
A pod względem PROCENTÓW masy ciała czołówka wygląda tak:
@buzitozamalo 12,60
@wykopowy_brukselek 10,34
@Malouda15 10,05

A teraz wyniki grupowe, bo wracamy do tego, że najgorsi muszą się gęsto wytłumaczyć na wykopie (z tagiem i z zawołaniem mnie!).
Zobaczymy, ile zrzuciła każda z grup:

grupa 1 razem schudli: 5,37 kg - najlepszy to @wykopowy_brukselek a najgorszy to @uhauha
grupa 2 razem schudli: 5,25 kg- najlepszy to @Piesioua najgorszy to @Multumos
grupa 3 razem schudli: 1,30 kg- najlepszy to @saul a najgorszy to @Oo__
grupa 4 razem schudli: 1,95 kg - najlepszy to @hpiotrekh a najgorszy to @NickoSky juz 3 raz w tym wyzwaniu!
grupa 5 razem schudli: 2,00 kg - najlepszy to @MajkiR - juz wiem czemu sie dopytywal o podsumowanie! a najgorszy to @Wygryw_pospolity
grupa 6 razem schudli: 3,70 kg- najlepszy to @buzitozamalo a najgorszy to @saymon
grupa 7 razem schudli: 6,00 kg - najlepszy to @TB0000 a najgorszy to @tullion
grupa 8 razem schudli: 3,00 kg- najlepszy to @Drill a najgorszy to @shogun789

widaac ktore grupy sa pelne leniwych tlusciochow

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą: grupy są mniej więcej poukładane wg BMI. 1 to chudziaki, 8 to zawodnicy wagi ciężkiej, a zero to ludzie na utrzymaniu wagi bądź na masie.
Podsumowania reszty nawet nie piszę, bo jest słabo, nie zasłużyliście na takie dane, leniwe spaślaki!

Najlepsi – jak możecie, napiszcie co zrobiliście, że wygraliście. Ale musu nie ma.

Przegrani – WY MUSICIE napisać, co z---------e w tym tygodniu. No mus to mus. Musicie mnie zawołać i użyć świętego taga!
w ogole to ja j---e, leniwi jestescie jak diabliu
ja np schudlem 3 kilo w ten tydzien bo pracowalem jak dziki bo byl tlusty czwartek! a wyscie tylko zarli, wstyd mi za was!
ogolnie to odechciewa sie prowadzic takie igrzyska jak leniwe grubasy tylko zrą i nie robia nic byschudnac, ehh, szkoda strzepic ryja nawet

#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moja grupa już martwa, wagowo schudłem znowu 100 gramów, ale w pasie już 99cm, zaczynałem igrzyska ze 110cm na liczniku. Siła do przodu we wszystkich ćwiczeniach, rekompozycja na pełnej k----e.
  • Odpowiedz
Szósty tydzień za nami, a grubasy są coraz bardziej leniwe. Mało chudną, wymiękają i odpadają w przedbiegach, grube to glupie to wiadomo nie od dzis

@wykopowy_brukselek: więcej wyzwisk i pogardy, to najbardziej mobilizuje do działania ;)
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek jak się szybko chudnie to się też szybko tyje. Chwilowo odchudzanie idzie na drugi plan. Za 2 tygodnie spadam na rower do Calpe. Elo. ;)

Po powrocie dalej będę próbować zrzucić wagę poniżej 70 kg
  • Odpowiedz