Aktywne Wpisy

xiv7 +2
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry

Widziałem kilka artykułów po polsku i po ukraińsku, mówiących że taksówkarz obrażał tych ludzi. Szkoda tylko, że filmik (całkiem wygodnie) zaczyna się gdy on już nic takiego nie mówi.
Taksówkarz wielokrotnie powtarza, żeby się odsunęli bo opryska ich gazem, a oni podchodzą bliżej, nagrywając go.
Jak ktoś by w ciebie wycelował gaz pieprzowy i mówił „idź stąd” to też podszedłbyś bliżej, czy może jednak trzymał się z daleka od wariata?
Bardzo dwuznaczna sytuacja, ale oczywiście niektóre grupy społeczne myślą jedynie „przekazem” i już wydały wyrok na podstawie opisu, który nie jest niczym udowodniony.
#patologiazewsi #ciekawostki #drama #warszawa #taksi #polityka #ukraina
Chociaż skoro przepotężny 40kg Jas Kapela tłucze każdego prawaka to jest to możliwe
źródło: IMG_0761
PobierzPrzecież na filmiku doskonale widać, że jak usłyszała „bo dostaniesz gazem” to się odsunęła, a gość i tak prysnął w nich z premedytacją.
@Aleale2: W jakimś artykule czytałem, że korporacja TAXI stwierdziła, że typ się pod nich podszywa i dla nich nie pracuje. Ale oprócz tego że jest oszustem to zapewne do rany przyłóż.
Taksówkarz nie był w żadnym niebezpieczeństwie. Psiknął sobie jak pistoletem na wodę dla zasady, bo był zły. Takie są fakty
Nie odsunęli się i nie wyglądał na przestraszonego - właśnie dlatego bo miał gaz pieprzowy dla bezpieczeństwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy miała klęknąć na kolanach, zacząć go przepraszać i całować buty? Co to za dyskusja…
Gaz pieprzowy nie służy do karania kogoś z powodu urażonej dumy. Może kiedyś zrozumiesz. Miłego dnia