Wpis z mikrobloga

Wczoraj @choochoomotherfucker się zesrała, że matka, która notabene jest bogata, ma środki, męża, ale niestety zachorowała na raka płuc IV stadium, zrobiła sobie dziecko lub tam dwoje. Zesrała się bezdzietna polka, której nie podoba się to, że ktoś chciałby czegoś w życiu doświadczyć, zesrała się o to, bo może zazdrości męża i że ma dla kogo żyć taka osoba. Kobieta, która urodziła te dzieci mimo raka, osiągnęła więcej niż Ty, nawet jak ona nie dożyje tego roku lub przyszłego, niż Ty przez 80 lat. Wiesz może o tym, że nie jest powiedziane że umrze? Możliwe że będzie w 0,1% tych szczęśliwców która przeżyje, ma jakiś tam gen tego raka i może wszystko będzie ok.

Wiecie że po urodzeniu dziecka, też może Was przejechać samochód, albo możecie zachorować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla mnie i tak osiągnęła więcej niż Ty, Ty pójdziesz na emeryturę w wieku 60 lat, bez dzieci, bez niczego. Drenujesz tylko system jako kobieta i obrażasz innych. #dzieci #antynatalizm
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HoroLive nie wiem co pisała, ale z tego co piszesz to miała rację xd zrobić dziecko ze świadomością, że prawdopodobnie nie dożyjesz końca przedszkola to jest chyba szczyt egoizmu
  • Odpowiedz
  • 1
@LuznaPusi: Tak, jest to jak najbardziej możliwe – w ALK-dodatnim (ALK+) niedrobnokomórkowym raku płuca (NSCLC) w stadium IV przeżycie wieloletnie (nawet 7–10 lat i dłużej) zdarza się coraz częściej, a u niektórych pacjentów choroba staje się praktycznie chorobą przewlekłą.
  • Odpowiedz
@HoroLive:
@choochoomotherfucker ma rację, tamta baba to egoistyczna, bezmyślna małpa, która traktuje nowego człowieka jak zabawkę, i jego potrzeby ma głęboko w nosie. Co z tego, że ma pieniądze, jak dzieciak będzie wychowywał się bez matki, więc już na starcie ma znacznie gorsze dzieciństwo niż 99% rówieśników, nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
  • Odpowiedz
  • 40
@HoroLive

@LuznaPusi: @Famine Wiecie że po urodzeniu dziecka, też może Was przejechać samochód, albo możecie zachorować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może lepiej nic nie robić? XDDDDDD

Różnica jest taka, że jak mnie przejedzie samochód, to ja biorę ryzyko na siebie. Jak rodzisz dziecko wiedząc, że masz raka płuc IV stadium, to ryzyko bierze ktoś, kto się na to nie zapisywał czyli niewinny dzieciak, który
  • Odpowiedz
@HoroLive ale co ma wypadek do świadomości, że niedługo umierasz xd właśnie dokładnie taki jest sens tego egoizmu i nie ma znaczenia co tam piszesz o jakichś przypadkach farta xd takie zachowanie jest obiektywnie egoistyczne
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: jest właśnie szerokie pole to dyskusji.
gorzej niż 99%? chcesz mi powiedzieć że dziecko z samym ojcem ma gorzej niż z samą matką?Uważam, że jest odwrotnie, samotne matki to z reguły patologia na wielu płaszczyznach, zarówno pod względem uczuciowym, wychowawczym, w trakcie dorastania, osoby typu wykorzystywanie dziecka jako narzędzia przy rozwodzie. osoby typu w------e w dziecko w brudnych ubraniach chodzi i problem z higieną jak jest u matki typu
  • Odpowiedz
@r5678:

gorzej niż 99%? chcesz mi powiedzieć że dziecko z samym ojcem ma gorzej niż z samą matką?

Uważam, że jest odwrotnie, samotne matki to z reguły patologia na wielu płaszczyznach, zarówno pod względem uczuciowym, wychowawczym, w trakcie dorastania, osoby typu wykorzystywanie dziecka jako narzędzia przy rozwodzie. osoby typu w------e w dziecko w brudnych ubraniach chodzi i problem z higieną jak jest u matki typu przez dni nie zmieniana bielizna,
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: ja zrozumiałem to tak, że według Ciebie dziecko z samym ojcem to najgorsze co się może dziecku przytrafić w życiu, skoro jest to gorsze niż wszystkie inne możliwe sytuacje - ten 99% gorzej od wszystkich innych rówieśników
  • Odpowiedz
@HoroLive:

ktoś chciałby czegoś w życiu doświadczyć

Doświadzaj czego chcesz, ale nie kosztem innych, podły człowieku. Twoje chęci doświadczania nikogo nie interesują i nie dają ci prawa robic to kosztem krzywdy innych

osiągnęła więcej
  • Odpowiedz