Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
Ogólnie mam wrażenie, że nawałnica, jaką zaserwowały feminoidy gonciarzowi miała skutkować ty, że w końcu #gonciarz podda sie I wyloguje z tego świata. Pierwszy rąk potężny vlog Na polskim rynku sprowadzony do zera. Odebrano mu spokój, firmę, dobre imię, szansę na obronę. Miło widzieć, że nie dał za wygraną i walczy z całą tą machiną.

Wiecie że po urodzeniu dziecka, też może Was przejechać samochód, albo możecie zachorować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie i tak osiągnęła więcej niż Ty, Ty pójdziesz na emeryturę w wieku 60 lat, bez dzieci, bez niczego. Drenujesz tylko system jako kobieta i obrażasz innych. #dzieci #antynatalizm
@choochoomotherfucker ma rację, tamta baba to egoistyczna, bezmyślna małpa, która traktuje nowego człowieka jak zabawkę, i jego potrzeby ma głęboko w nosie. Co z tego, że ma pieniądze, jak dzieciak będzie wychowywał się bez matki, więc już na starcie ma znacznie gorsze dzieciństwo niż 99% rówieśników, nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
Różnica jest taka, że jak mnie przejedzie samochód, to ja biorę ryzyko na siebie. Jak rodzisz dziecko wiedząc, że masz raka płuc IV stadium, to ryzyko bierze ktoś, kto się na to nie zapisywał czyli niewinny dzieciak, który
@HoroLive: Urodzenie dziecka to jest osiągnięcie? w takim wypadku patusy na 800+ to spełniona elita.
Oznaką że osoba postujaca pod tagiem antynatalizm nie ma o tym bladego pojęcia
gorzej niż 99%? chcesz mi powiedzieć że dziecko z samym ojcem ma gorzej niż z samą matką?Uważam, że jest odwrotnie, samotne matki to z reguły patologia na wielu płaszczyznach, zarówno pod względem uczuciowym, wychowawczym, w trakcie dorastania, osoby typu wykorzystywanie dziecka jako narzędzia przy rozwodzie. osoby typu w------e w dziecko w brudnych ubraniach chodzi i problem z higieną jak jest u matki typu
No ale życie rzadziej takie jest niż częściej niestety
Doświadzaj czego chcesz, ale nie kosztem innych, podły człowieku. Twoje chęci doświadczania nikogo nie interesują i nie dają ci prawa robic to kosztem krzywdy innych