#iptv Macie jakieś sprawdzone iptv w jakości 4k działającej płynnie? Zależy mi na VOD i kanałach sportowych, cena nie gra roli ale max 50euro rocznie. Miałem jakiegoś stronga z aliexpress ale padło i chińczyk co sprzedał nie odzywa się... A działało fajnie :(
@spinaczel: Po pierwsze to nawet przez satelitę w 4K mamy kilka kanałów PL... po drugie 50E rocznie to jest 17 zł miesięcznie tak więc oczekiwania w stosunku do ceny niegrajacej roli masz duże.... Nic poniżej 350 zł rocznie dobrego nie znajdziesz(PlusX nie liczę z wiadomych względów)
@spinaczel: Najlepsze rozwiązanie: kupujesz trex/strong ewentualnie crystal za +/- 10/15 złotych miesięcznie i szukasz kogoś na spółkę do c+ online z pakietem sport (myślę że za okolo 15-20 złotych ktoś cię doda do rodzinki). Ewentualnie jak nie masz problemu z oglądaniem sportu w innym języku kupujesz trexa za 10-15 złotych i masz to co chcesz w zasadzie bez większych problemów z płynnością (chociaż czasem się zdarzy - ale czasem to
@danoneek: otóż to xd jeszcze dwie stówki musiałby dołożyć, w kategorii 4K jest z 15 kanałów, filmów też jest 200+ w 4K ale “budżet nie gra roli ale max €50” to takie xDˣᴰ
Takie małe podsumowanie, dla potomnych, protestowałem sobie dwie tv polecane na redicie, wziąłem smartiflix, 60$ rocznie, ponad 45k kanałów, VOD też w cholerę, streamingi w FHD, sprawdzone na LM, na polskich kanałach może 2 chwilowe przycinki, na zagranicznych praktycznie 0.
Czy wiecie że kupując kosiarkę nie macie władzy nad czasem w którym kosi, a producent sprzedaje wam urządzenie którego prace sam kontroluje i wyznacza wam limit dzienny :D #kosiarki #ogrod
Macie jakieś sprawdzone iptv w jakości 4k działającej płynnie? Zależy mi na VOD i kanałach sportowych, cena nie gra roli ale max 50euro rocznie.
Miałem jakiegoś stronga z aliexpress ale padło i chińczyk co sprzedał nie odzywa się... A działało fajnie :(
XD
@spinaczel: O bardzo mi przykro, nie mogę pomóc, mam tylko 8K działające płynnie.
https://www.g2g.com/categories/trex-iptv-accounts/offer/G1752154645231SB?region_id=0f76ac42-3267-4d77-9fba-f9d9d719dac9&seller=IPTVCentury
jak się zaczynają rozgrywki szmacianej kulki do kopania to tną się tak samo.