Aktywne Wpisy

solejukowski +285
Do sprzedaży trafiła książka Michała Gulczyńskiego "Mężczyźni. O nierówności płci". 528 stron, ok. 35 zł.
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
źródło: 1000081140
Pobierz
roxisia +143

Czy to jest typowe zachowanie?
Napisałem do dziewczyny to ta zamiast mi odpisać i ewentualnie się spotkać na krótki spacer to pyta o mnie "znajomych" z lat szkolnych (kiedy to było?), ocenia po treściach w internecie (bo internet pokazuje?) oraz krąży obok domu rodzinnego i wyciąga kompletnie fałszywe, powierzchowne oceny o mnie?
Dla kontekstu mieszkam w innym mieście, nie utrzymuję kontaktu z rodziną ani nikim z rodzinnych stron (nie pasowałem do środowiska na plus).
Tak wygląda wychodzenie z przegrywu jak się dorastało obok patusów bez perspektyw.
O anonie mówią że nie ma znajomych to dlatego nie ma znajomych, bo gadają że nie ma znajomych. Żałuję że w ogóle napisałem bez podtekstu romantycznego bo trafiłem na dziwnego stalkera.
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Polecam s--------c. Przy dluzszym kontakcie mozliwe powiklania