Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +145

Wchodzę na 3200kcal z 3000kcal po 1,5 miesiąca, ale muszę zmienić proporcje, bo chyba nie ma już sensu dokładać np białka, bo nic to nie da. Jedyne co, że nabijanie takich ilości węgli wcale nie jest takie łatwe, o ile się tego nie robi słodyczami xd
Wszelkie opinie mile widziane. Dokładam, bo waga od dwóch tyg stanęła, nie ma juz tez takiego progresu siłowego. Ważę 77kg.
#mikrokoksy #silownia #zdrowie #dieta #odzywianie
źródło: image_picker_C0CF3D31-10AE-47E1-9AFD-D18235ADAB4D-88555-00000E4D7E1D66F4
Pobierzźródło: 1000014686
Pobierz