Wpis z mikrobloga

@TurboBlejzer: kazdy sklep placze ze allegro im zabiera pieniadze a wszyscy jak jeden maz maja taniej na allegro niz u siebie w sklepach i jeszcze na allegro jest darmowa wysylka XDDDDD
  • Odpowiedz
@JestemKaspi: nie ma takiego przepisu

też się zawsze temu dziwiłem, wiele razy chciałem kupić na stronie sprzedawcy, zawsze ceny były tam dużo wyższe. nie mówiąc o allegro protect i darmowej przesyłce. skoro prowizje na allegro wynoszą od 2% do 17% to wystarczyłoby sprzedawać u siebie na stronie odrobinę taniej niż na allegro żeby wszyscy na tym zarobili?
  • Odpowiedz
oczywiscie, nie jest to jakas wypasiona rekuperacja bo tania i decentralna, jak chcesz cos lepszego (decentralnego) to mozesz kupic Prane (ale to juz 2k) albo jakies mitsu (1-1.5k).

@TurboBlejzer: To jest kupa gówna a nie rekuperacja. Nie wiem jak sobie daliście wmówić, że to ma w ogóle sens. Jeszcze przy takiej cenie...
  • Odpowiedz
@TurboBlejzer: sklep motoryzacyjny z mojego miasta sprzedawał na allegro olej silnikowy taniej, niż na miejscu. Bardziej opłacało mi się zamówić go na paczkomat
  • Odpowiedz
@KrzysztofBossak allegro to reklama, weź wypromuj tam sobie swój sklep. Nawet duże sklepy jak Media Markt od lat sprzedają na allegro, sam wole przez allegro. Chociaż zwrot w razie czego intuicyjny, allegro pay itd
  • Odpowiedz
kazdy sklep placze ze allegro im zabiera pieniadze a wszyscy jak jeden maz maja taniej na allegro niz u siebie w sklepach i jeszcze na allegro jest darmowa wysylka XDDDDD

@swinkapl: uogólnianie przez vikopki part 2137
  • Odpowiedz