Wpis z mikrobloga

• 77
@Atryu: uwielbiam jego umysłową ekwilibrystykę XD widzisz jeszcze niedawno ten cyrkowiec wraz z kolegami jojczył, że deepstate maluje na szaro strefy które rosjanie juz zajęli XD a wczoraj......szara strefa juz nie jest zyskiem XD
  • Odpowiedz
tą mapkę z Zaporoża od rybara z postępami wojsk UA też namalowali Ukraińcy?

@bombastick: Nie wiem, w odróżnieniu od ciebie, nigdy na wykopie nie powołuje się na rosyjskie źródła bo nie jestem ruskiem jak ty(chyba że zacznę skoro są według ciebie takie fajne....). No ale dla takich jak ty, rubelek czy hrywna zero różnicy gdy trzeba zarobić na kilogramowe parówki z biedronki...
Nie wiem jaki ty masz problem typie, w komentarzu powołałem
  • Odpowiedz
uwielbiam jego umysłową ekwilibrystykę

@bombastick: a ja myślę że tracisz czas na rozmowy z jakimś randomem z internetu na portalu który prawie nikogo nie interesuje

Ale wy to lubicie, jak zbanuja ruskiego trolla to zamiast się z tego ucieszyć urządzacie tutaj memoriał i przegląd "najlepszych wpisów"
  • Odpowiedz
@bombastick: Mów mi tato

Przecież po ukraińsku napisalem, nie moge, Ukrainiec a nie zna ukrainskiego... I tak to jest dziwne z perspektywy polaka a u ciebie to normalne, skoro Zelenskiego trybunał czy co tam macie chciał ukarać za mowienie w parlamencie po rosyjsku ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz