Aktywne Wpisy
Warcomx +194

smuteczek2000s +45
Dzień 3 walki z nawrotem depresji i myślami s*.
Na świeżo po terapii i treningu. Walczę póki czuję, że jest dla kogo i po co.
Wczoraj w nocy czułam, że się poddaję, rano wstałam z łóżka i zrozumiałam, że muszę próbować dalej wygrać z chorobą w głowie.
Jak
Na świeżo po terapii i treningu. Walczę póki czuję, że jest dla kogo i po co.
Wczoraj w nocy czułam, że się poddaję, rano wstałam z łóżka i zrozumiałam, że muszę próbować dalej wygrać z chorobą w głowie.
Jak
źródło: 1000020047
Pobierz

@bombastick: Nie wiem, w odróżnieniu od ciebie, nigdy na wykopie nie powołuje się na rosyjskie źródła bo nie jestem ruskiem jak ty(chyba że zacznę skoro są według ciebie takie fajne....). No ale dla takich jak ty, rubelek czy hrywna zero różnicy gdy trzeba zarobić na kilogramowe parówki z biedronki...
Nie wiem jaki ty masz problem typie, w komentarzu powołałem
@bombastick: a ja myślę że tracisz czas na rozmowy z jakimś randomem z internetu na portalu który prawie nikogo nie interesuje
Ale wy to lubicie, jak zbanuja ruskiego trolla to zamiast się z tego ucieszyć urządzacie tutaj memoriał i przegląd "najlepszych wpisów"
@Szinako: XDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Szinako Oczywiście( ͡° ͜ʖ ͡°) Jesteś. Mentalnie, i z krwi. A my o tym doskonale pamiętamy arlekinie.
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-18 o 10.10.39
Pobierzźródło: 1000017688
Pobierz@Desire22: polskie znaki sobie w urządzeniach wyprostuj kacapku
Przecież po ukraińsku napisalem, nie moge, Ukrainiec a nie zna ukrainskiego... I tak to jest dziwne z perspektywy polaka a u ciebie to normalne, skoro Zelenskiego trybunał czy co tam macie chciał ukarać za mowienie w parlamencie po rosyjsku ¯\(ツ)/¯
@Desire22: Znowu łżesz kacapku nic po ukraińsku nie napisałeś
Screen? Na środku? Ślepy jestes? To sobie wykop dla niewidomych zainstaluj, ooo.