Wpis z mikrobloga

@KladzSie: bo ludzie są specyficzni, no i to po prostu podlasie xD Mazury polecam top. Giżycko, Mikołajki - Kraina Wielkich Jezior Mazurskich, a wyżej wgłąb Mamerki albo Wilczy Szaniec (jeśli lubisz bunkry).
  • Odpowiedz
  • 27
@KladzSie ja byłem raz w delegacji, p------e miasto, obwodnica pelna tirów przez dam środek. Z kumplem szukaliśmy jakiej knajpy, no to wiadomo że w kierunku centrum trzeba się udać więc pytamy przechodniów w którą stronę a oni pokazując nam

• Odpowiedz
ja byłem raz w delegacji, p------e miasto, obwodnica pelna tirów przez dam środek.

@zzbkk: można podziękować rządom, że przez wiele lat olewali budowę obwodnicy w formie dróg ekspresowych wokół Białegostoku. Wszystkie dotychczasowe dwie obwodnice zostały zbudowane za pieniądze miasta. A taki Lublin ma piękne drogi ekspresowe w formie obwodnicy miasta.
  • Odpowiedz
@KladzSie: miałem dziewczynę z Białegostoku, spotykaliśmy się kilka lat i często tam bywałem, nawet na kilkutygodniowe zasiedzenia. Samo miasto przyjemne, niezłe centrum z parkiem i zielenią, ale sam Białystok jest świetną bazą wypadową do zwiedzania regionu, co też uczyniłem z nową partnerką i dzieckiem : D Z samym Białymstokiem mam dobre wspomnienia.
  • Odpowiedz